UPDATE Soţia lui Adriean Videanu, audiată la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu este cercetat sub control judiciar FOTO Mediafax
Adriean Videanu este cercetat sub control judiciar FOTO Mediafax

Mioriţa Videanu, soţia lui Adriean Videanu, a venit, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiată în calitate de martor. Mioriţa Videanu a ajuns la sediul DNA în jurul orei 11.00, iar la intrare nu a făcut nicio declaraţie.

UPDATE Adriean Videanu a spus, la ieşirea de la Secţia 12 Poliţie, că au fost făcute procedurile în cadrul controlului judiciar şi a reafirmat că nu face alte declaraţii despre dosarul său, iar întrebat despre audierea soţiei sale la DNA, fostul ministru a spus că aceasta are calitate de martor.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a stat la Secţia 12 Poliţie aproape o oră, stabilind cu poliţiştii supraveghetori zilele în care se va prezenta, în cadrul măsurii controlului judiciar.

Aceasta a venit însoţită de avocatul Cristian Ene, care îl apără şi pe soţul său, fostul ministru al Economiei Adriean Videanu. Potrivit unor surse judiciare, Mioriţa Videanu urmează să dea declaraţii în faţa procurorilor în calitate de martor.

Adriean Videanu s-a prezentat, vineri, la Secţia 12 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă după ce a fost eliberat din arest şi pus sub control judiciar, el spunând că nu vrea să facă declaraţii, pentru că justiţia nu se face la televiziune, ci în faţa procurorilor şi în sala de şedinţă.

Videanu a spus, la ieşirea de la Secţia 12 Poliţie, că au fost făcute procedurile în cadrul controlului judiciar şi a reafirmat că nu face alte declaraţii despre dosarul său, iar întrebat despre audierea soţiei sale la DNA, fostul ministru a spus că aceasta are calitate de martor.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a ajuns la Secţia 12 Poliţie în jurul orei 10.30, la câteva ore după ce a fost lăsat să plece din Arestul Poliţiei Capitalei, în urma deciziei instanţei supreme de cercetare a sa sub control judiciar, în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP, în care este acuzat alături de fostul şef al DIICOT Alina Bica şi de Dorin şi Alin Cocoş.
Videanu a stabilit cu poliţiştii supraveghetori zilele în care se va prezenta la Poliţie în cadrul măsurii controlului judiciar.
Instanţa supremă a admis, vineri, contestaţia lui Adriean Videanu la decizia din 31 ianuarie prin care s-a dispus arestarea sa preventivă şi a dispus eliberarea sa din arest şi cercetarea sub control judiciar, în dosarul în care este cercetat pentru complicitate la abuz în serviciu.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite