UPDATE Percheziţii la hoţi de combustibil. Un elicopter al Ministerului de Interne a participat la acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

20 de percheziţii au avut loc, joi dimineaţă, în Bucureşti şi în patru judeţe. Au fost vizate 20 de persoane care sunt suspectate că au furat combustibil, provocând astfel un prejudiciu de 240.000 de lei. La această acţiune a participat şi un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

UPDATE 20 bărbaţi, cu vârste între 24 şi 59 de ani, au fost depistaţi şi urmează să fie duşi la sediul Poliţiei Ilfov pentru audieri şi pentru luarea măsurilor legale.

De asemenea, în urma acţiunii, au fost descoperite trei tone de produse petroliere.


Percheziţiile au loc în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Călăraşi şi Teleorman.

„Au loc 20 de percheziţii pentru destructurarea unei grupări specializate în furturi de produse petroliere. În perioada 2010-2013, cei în cauză au sustras benzină şi motorină din vagoanele cisternă aparţinând unei mari societăţi comerciale de produse petroliere, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 240.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană (IPJ) Ilfov, Claudia Burada, pentru adevarul.ro.

Elicopterul a fost folosit de-a lungul investigaţiei pentru supraveghere, iar în această dimineaţă pentru a preveni fuga suspecţilor.

Pe numele celor 20 de suspecţi au fost emise mandate de percheziţie de către Judecătoria Cornetu şi vor fi duse la sediul Poliţiei Ilfov pentru audieri.

Combustibilul furat era vândut la subpreţ unor societăţi comerciale şi către persoane fizice, a adăugat purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov.

Elicopterul a survolat zona Jilava, potrivit purtătorului de cuvânt acolo s-au desfăşurat majoritatea percheziţiilor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite