UPDATE Cutremur cu magnitudinea 4,4 în Serbia, la graniţa cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Cinci cutremure, din care patru la graniţa cu România, cel mai puternic având magnitudinea 4,4 grade pe scara Richter s-au produs, duminică dimineaţă, în Serbia, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Iniţial, INCDFP a anunţat producerea unui cutremur cu magnitudinea 3,7 grade pe scara Richter s-a produs, la ora 8.56, în judeţul Timiş, la o adâncime de 30 kilometri.

Ulterior, Institutul pentru Fizica Pământului a rectificat informaţiile, astfel că nu mai este semnalat niciun seism produs duminică în judeţul Timiş, în schimb s-au înregistrat cinci cutremure în Serbia, din care patru la graniţa cu România.

Cel mai puternic cutremur s-a produs la ora 8.33, la o adâncime de doar 5 kilometri, având magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter.

Seismul de la ora 8.56 este localizat tot în Serbia, la graniţa cu România, la adâncimea de 5 kilometri, având magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter.

Celelalte cutremure înregistrate duminică dimineaţa au magnitudinea de 2,1 grade, 2,3 grade şi 2,4 grade pe scara Richter.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite