Un nou caz de violență extremă între elevi. Imaginile dure au devenit virale. Agresorul, reținut pentru 24 de ore VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent care a bătut crunt un elev de aproximativ 7 ani de la școala numărul 1 din Bragadiru, Ilfov a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Imaginile postate pe TikTok și ulterior pe Facebook au devenit virale. În acestea se poate vedea cum unul dintre puști îl calcă efectiv în picioare pe elev în timp ce altul se uită, iar un al treilea filmează.

UPDATE 21.41 După mai multe ore de audieri, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Polițiștii orașului Bragadiru l-au reținut pe agresorul pustiului 24 de ore pentru lovire sau alte violențe.

În cursul zilei de joi, suspectul va fi prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale, a informat Poliția.

***

Nu mai trebuie să fii șmecher! ” îi spune la un moment dat agresorul victimei. 

Polițiștii s-au sesizat din oficiu.

La data de 17 mai a.c., orele 15:30, polițiștii orașului Bragadiru s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cadrul activităților procedurale desfășurate, a fost identificată victima, care la acest moment se află împreună cu mama sa, la sediul Poliției orașului Bragadiru. De asemenea, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comitera faptei respective și desfășoară activități pentru depistarea acestuia”, arată oamenii legii.

În jurul orei 17.45 agresorul a fost prins de polițiști. Acesta este audiat la această oră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite