Tudorel Toader: Am început procesul de evaluare a celor patru coduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat joi că a început un proces de evaluare a celor patru coduri - Civil, Procedură Civilă, Penal şi Procedură Penală -, după ce a primit mai multe propuneri de modificare a acestor acte normative din partea juriştilor.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, la conferinţa Uniunii Profesiilor Liberale din România, că s-a început deja procesul de evaluare a Codurilor Civil, Procedură Civilă, Penal şi Procedură Penală şi că urmează să fie analizate propunerile de modificare, primite din partea juriştilor, după care se va da forma unui proiect, potrivit Mediafax.

„Începând de ieri (miercuri - n.r.) am început un proces de evaluare a celor patru coduri - Codul Civil, Procedură Civilă, Penal, Procedură Penală. Din aprilie am distribuit către dumneavoastră, către CSM, către Înalta Curte, către facultăţile de Drept, către profesorii şi cei care au făcut parte din comisiile de elaborare a codurilor, am trimis solicitări de propuneri pentru modificare. Avem un teanc cu mii de pagini de propuneri. Le-a repartizat pe patru colective, pe cele patru coduri. Începem să facem o filtrare a propunerilor ca să dăm forma unui proiect de lege de modificare a celor patru coduri”, a declarat ministrul Tudorel Toader.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite