Trimis în judecată pentru mituirea vicepreşedintelui Agenţiei Naţionale a Medicamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Şerban Roşulescu, patronul firmei Ro Construct SRL Piteşti, a fost trimis, marţi, în judecată de către Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după l-a mituit pe vicepreşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, Lazăr Iordache, pentru ca acesta să suplimenteze fondurile unui proiect câştigat de compania sa.

Patronul firmei Ro Construct SRL Piteşti, Dan Şerban Roşulescu, a foast trimis în judecată pentru cumpărare de influenţă.

Potrivit rechizitoriului DNA, în perioada martie-aprilie 2016, la solicitarea lui Lazăr  Iordache, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), Roşulescu a fost de acord să îi dea şi ulterior i-a şi remis acestuia suma de 200.000 de lei.

Banii respectivi au fost daţi pentru ca Iordache să îşi folosească influenţa pe care o avea asupra persoanelor responsabile din cadrul Ministerului Sănătăţii în vederea asigurării suplimentării fondurilor necesare finalizării staţiilor de epurare ale unui spital, proiect câştigat de societatea Ro Construct SRL Piteşti. 

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite