Seful DIICOT, despre ancheta Caracal: E posibil să se fi făcut greşeli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Ana Popescu
Foto Ana Popescu

Procurorul şef DIICOT, Felix Bănilă, a declarat la Antena 3 că e posibil să se fi făcut greşeli în ancheta Caracal, dar că acest fapt va fi lămurit prin controale la parchete, care au loc deja în ceea ce priveşte anumite aspecte, întrucât „nu putem transforma cauzele penale în reality show-uri”.

„Eu admit că este posibil, în această anchetă,încă de la început şi până în prezent, să fi făcut şi greşeli. Datorită acestor chestiuni, în momentul actual sunt mai multe controale în derulare. Atât eu, în calitate de procuror-şef DIICOT, cât şi procurorul general al PÎCCJ, Secţia de procurori a CSM, am dispus controale cu privire la mai multe aspecte, tematice şi pentru situaţii deosebite. Aceste controale sunt în derulare, de aceea nu pot să comentez nimic până la momentul finalizării”, a declarat şeful DIICOT, potrivit Mediafax

„Nu putem transforma cauzele penale în reality show-uri, pentru că elementul surpriză este de esenta soluţionării cauzelor de criminalitate organizată", a mai spus Bunilă, potrivit ştiridiaspora.ro.

Acesta a mai spus că folosirea analizei ADN care urmează a fi efectuată de specialiştii FBI în cazul Luizei Melencu este o oportunitate care merită exploatată, analiza nefiind posibilă in România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite