Război între Violeta Alexandru şi Mircea Badea. Ministrul îl acuză că i-a pus pe Facebook numărul de telefon, realizatorul TV spune că era deja public

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a postat pe contul de Facebook o serie de mesaje injurioase primite şi l-a acuzat pe realizatorul TV Mircea Badea că i-a făcut public numărul personal de telefon. Badea s-a apărat spunând că a obţinut datele din surse oficiale postate de ministru pe reţeaua de socializare.

Mircea Badea s-a arătat revoltat de cazul fetei de 13 ani, umilită şi bătută de alte trei adolescente, cu vârste între 12 şi 14 ani. Badea a precizat că mama fetei de 14 ani lucrează de aproape două decenii la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi a cerut ca femeia să fie dată afară de la serviciu. În acest scop, Badea a postat pe Facebook numerele de telefon ale ministrului Muncii Violeta Alexandru şi ale preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj şi le-a cerut fanilor lui să-i apeleze. 

Violeta Alexandru a susţinut pe Facebook că, după ce Mircea Badea i-a publicat numărul de telefon privat pe reţelele sociale, vineri, 11 septembrie, a primit o mulţime de înjurături pe telefon: Numărul meu a fost folosit pentru a incita la ură. Văd coordonarea între mai mulţi politicieni pe acest subiect, a scris Violeta Alexandru. De ieri sunt înjurată la comandă. Blestemată. Am încercat chiar să explic unora dintre cei care ma injurau că DGASPC – acolo unde lucrează mama fetei din Tg.Jiu despre care se vorbeşte – nu este în subordinea Ministerului Muncii, ci a preşedintelui CJ. Nu a contat. M-ar fi omorât.


Mircea Badea a reacţionat şi spune că numărul de telefon era postat de însăşi Violeta Alexandru pe paginile ei de pe reţelele sociale.

„Imbecila asta şi-a făcut public nr. de telefon, după care rage că i-am făcut public nr. de telefon“, a scris Badea pe pagina sa de Facebook.

Mircea Badea

Toanta asta si-a pus numarul de telefon pe pagina de feisbuc si acum ragaie ca eu i-am facut public numarul?!?? 

image

:)

))) De unde credeti ca am numarul ei?!? De la pagina ei publica!!! Ce jivina oribila!“, a precizat Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

”Să nu ne mai pierdem timpul cu delirul cretinoid al ăleia de la Muncă. Nu despre rahatul ei de număr e vorba, ci despre lucruri muult mai importante: copiii supuşi torturii. Mâine avem emisiune. Va fi crâncenă. P.S. Să se pregăteasca şi domnul Cosmin-Mihai Popescu de la PSD, preşedinte al Consiliului Judetean Gorj. îl fac vedetă”, a mai adăugat Badea, într-o altă postare pe Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite