Raed Arafat, ameninţat cu moartea pe Facebook de un conspiraţionist: O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră!

0
0
raed arafat

Raed Arafat este ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căriea viruslui SARS-CoV-2 nu există. Mesajul dur publicat pe reţeau de socializare a devenit viral.

UPDATE 10:02 Potrivit Digi24, Poliţia Română a demarat o anchetă în legătură cu mesajul de ameninţare la adresa şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi cu autorul acesteia.

UPDATE 9:50 Postarea a fost ştearsă de pe Facebook la circa 40 de minute de la publicarea acestui articol.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.

Imagine indisponibilă

Postarea a fost publicată pe Facebook luni seară, iar pâna la  ora publicării acestei ştiri avea peste 1.100 de reacţii şi fusese distribuită de peste 1.500 de ori.

 Raul Coltor pare a fi un adept al teoriei conspiraţiilor potrivit cărora pandemia de covid-19 nu există şi este doar o manipulare la nivel mondial. De asemenea, multe dintre postările sale conţin diverse articole cu subiecte despre daci şi despre mişcarea legionară, inclusiv citate din Corneliu Zelea Codreanu.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite