Mogulul Dan Voiculescu, care execută o condamnare de 10 ani de închisoare,  vrea să înregistreze la OSIM marca „V Voiculescu Victory Holding”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Voiculescu a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci o solicitare pentru înregistrarea mărcii „V Voiculescu Victory Holding”. Cererea a fost depusă pe 25 ianuarie 2017. Mogulul este în penitenciar, şi poate fi eliberat condiţionat în mai 2017.

Marca este pentru lista de produse privind:  „Publicitate; gestiunea afacerilor comerciale; administraţie comercială; lucrări de birou”. Solicitarea lui Dan Voiculescu este, potrivit procedurii, în aşteptare eventualei opoziţii.

image

În aşteptarea eliberării

Tribunalul Bucureşti a respins definitiv, pe 10 ianuarie, cererea omului de afaceri Dan Voiculescu de eliberare condiţionată şi a decis ca acesta să poată depune o nouă solicitare în luna mai. Voiculescu execută din 8 august 2014 pedeapsa de zece ani de închisoare primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare.

Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, trebuie să execute cel puţin o treime din pedeapsa de zece ani de închisoare, primită în dosarul privatizării ICA, pentru a putea fi propus pentru liberare condiţionată.

Până în prezent, Voiculescu a stat în penitenciar doi ani şi şase luni, dar are şi zile câştig, care se scad din pedeapsă, pentru activităţile la care a participat în penitenciar.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite