EXCLUSIV O dubă cu documente de la Realitatea Media, cercetată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O dubă încărcată cu documente ce aparţin firmei Realitatea Media a fost adusă luni la sediul Willbrook, de unde transmite postul Realitatea Tv, preluat duminică seara de Elan Schwartzenberg

Surse din cadrul Realitatea Media au declarat pentru "Adevărul" că nu există niciun fel de proces verbal de predare-primire a documentelor. Întrebat ce se află în dubă, şoferul utilitarei i-a spus reporterului Adevărului: "Nu se transportă documente, ci hârtie igienică reutilizabilă".

Duba a sosit exact în momentul în care Elan Schwartzenberg susţinea o conferinţă de presă în care relata că duminică noapte două autovehicule ce aveau numere de Prahova ar fi descins la sediul de la Casa Presei şi ar fi încărcat ilegal documente aparţinând Realitatea Media. "Cine se gândea că se poate da o spargere la Casa Presei unde sunt toate televiziunile şi toate ziarele? Uite că s-a întâmplat", a exclamat omul de afaceri.

O echipă de poliţişti de la direcţia criminalistă au ajuns la sediul Willbrook şi verifică duba. In maşină se află mai multe calculatoare, dar şi zeci de saci cu documente pe care se poate vedea scris "Realitatea Media", "Salarizare" etc.

Elan Schwartzenberg, care deţine Realitatea Media, ar fi făcut plângere penală împotriva lui Sebastian Ghiţă că ar fi dispărut nişte documente de la firma sa. Este vorba de documentele din duba aflată în faţa sediului Willbrook.

Transmisia postului de ştiri Realitatea TV, din Casa Presei Libere, a fost preluată brusc, duminică seara, de echipa de jurnalişti controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, care emite dintr-un alt sediu.

Duminică, la ora 18.04, în timp ce Dana Războiu prezenta ştirile despre cutremur, avându-l ca invitat, prin telefon, pe seismologul Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului de Fizică a Pământului, pe aceeaşi frecvenţă a apărut prezentatoarea Diana Enache.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite