Deputatul AKM, implicat într-un incident în trafic. De ce n-a oprit la solicitarea agenţilor. Explicaţia Brigăzii Rutiere a Capitalei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost implicat miercuri seară într-un incident la un punct de control al poliţiei rutiere după ce nu a oprit când agenţiii i-au solicitat acest lucru. Mediafax, care a obţinut o filmare de la faţa locului, a relatat că deputatul ar fi trecut pe roşu. Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Claudiu Costea, a declarat la Digi24 că Rădulescu a vrut să evite un jurnalist.

Mediafax a prezentat o filmare în care  deputatul PSD nu opreşte la solicitarea repetată a agenţilor în timpul unui control de rutină de verificare a alcoolemiei conducătorilor auto.

„Unde vă duceţi?”, îl întreabă unul dintre poliţişti. „Nu stau cu presa de vorbă”, a răspuns Cătălin Rădulescu. „Rămâneţi pe loc”, insistă poliţistul.

În urma incidentului, deputatul a transmis într-un comunicat pentru Mediafax că înainte de la ajunge la punctul de control, la Victoriei, a fost şicanat de un protestar, faimosul Ceauşescu şi că la momentul verificării „a apărut” şi un jurnalist sau presupus jurnalist, iar el crezând că are legătură cu „gaşca lui Ceauşescu” s-a „enervat”.

Cătălin Rădulescu a mai spus, în acelaşi comunicat, că acei poliţişti erau „amicii mei” unul dintre ei fiind  de la Curtea de Argeş

VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a intervenit telefonic la Digi 24, clarificând incidentul, fără a putea confirma declaraţia despre prietenii poliţişti.

„Imaginile prezentate de Mediafax sunt un pic diferite de cum au stat lucrurile în realitate. Colegii mei au acţionat cum se acţionează de obicei în fiecare seară pentru combaterea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice. Era un filtru în zona respectivă, conducătorul respectiv a fost observat şi oprit de către colegii mei pentru control. Nu a demarat, cum au specificat ei, ci pur şi simplu a mutat autovehiculul mai în faţă, pentru că a observat un jurnalist care filma. Colegii mei i-au solicitat documentele, acesta le-a prezentat, nu au fost identificate nereguli şi au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, pentru Digi24.

Întrebat în legătură cu faptul de deputatul a folosit un ton mai ridicat, Claudiu Costea a spus că Rădulescu a avut acea abordare pe un ton mai „diferit” în contextul în care era hărţuit de un jurnalist şi un protestatar, dar că şi-a cerut scuze ulterior.

„Era hărţuit şi de un protestatar, ăsta şi un motiv pentru care dânsul a considerat că e bine să evite discuţii contradictorii şi s-a dus un pic mai în faţă, dar nicidecum n-a fost intenţia să se sustragă controlului”, a spus acesta.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite