Cererea de eliberare condiţionată a lui Dan Voiculescu a primit termen la Judecătorie pe 17 ianuarie 2017. Mogulul face şi în acest an Sărbătorile la Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Sectorului 5 a stabilit data de 17 ianuarie 2017 pentru judecarea cererii de eliberare condiţionată făcute de Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Mogul s-a dus direct în instanţă după ce Comisia de liberare conditionată a penitenciarului Rahova a decis vineri că  nu îndeplineşte condiţiile pentru a ieşi din închisoare.

Judecătoria Sectorului 5 a stabilit data de 17 ianuarie pentru a judeca cererea de eliberare condiţionată făcută de Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Comisia de liberare conditionată a penitenciarului Rahova a amânat vineri pentru 10 luni discutarea eliberării condiţionate, potrivit Hotnews.ro. Dan Voiculescu are dreptul să conteste în instanţă decizia Comisiei şi a făcut acest lucru la Judecătoria Sectorului 5.

Scriitor de top

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, a fost încarcerat în 8 august 2014, după condamnarea definitivă la zece ani de închisoare pentru spălare de bani primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, potrivit News.ro.

După ce a fost încarcerat, Dan Voiculescu a scris, în mai puţin de un an şi jumătate, zece cărţi: "Omenirea, încotro?", "Dezvoltarea economică durabilă", "A patra cale", "Efecte de antrenare a investiţiilor străine în economia românească 1990-2014", "Economia românească", "Investiţii străine directe - vector al dezvoltării economice", "Managementul riscului în accesarea şi gestionarea fondurilor europene", "Clasa de mijloc - teoria şi practica antreprenorială", "Consideraţii asupra teoriei lui Maslow - Participare la conferinţe naţionale şi internaţionale" şi "Teoria valorii - Participare la conferinţe naţionale şi internaţionale". Şapte dintre acestea au recomandări de la profesorul Dumitru Miron, fost decan al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din ASE.

 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite