A murit Septimiu Roman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Septimiu Roman a încetat din viaţă la vârsta de 56 de ani FOTO RRA
Septimiu Roman a încetat din viaţă la vârsta de 56 de ani FOTO RRA

Jurnalistul Septimiu Roman s-a stins din viaţă în această dimineaţă, fulgerător, în timp ce se află în Parcul Tineretului din Bucureşti, la vârstă de 56 de ani, potrivit Radio România Actualităţi. În ultimii ani, era corespondentul Radio România Actualităţi acreditat pe lângă Parlamentul României şi Ministerul Apărării Naţionale şi realizator al emisiunii "Euroatlantica".

De-a lungul celor peste două decenii de activitate la Radio, el a fost, rând pe rând, crainic, redactor la Radiojurnal, realizator de emisiuni, reporter special acreditat pe lângă principalele instituţii ale statului român, corespondent peste hotare (în Republica Moldova, Franţa, China) şi în zone de conflict - în Orientul Mijlociu, trimis special al Radio România Actualităţi la evenimente deosebite, atât în ţară cât şi peste hotare.

„Colegii şi prietenii din Radio îşi vor reaminti de Septimiu ca de un om deosebit de tonic, dinamic, vesel şi cu bună dispoziţie, plin de energie, debordant, gata să sară în ajutorul oricui avea nevoie de el.

Preşedintele-Director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu, şi Consiliul de Administraţie al SRR deplâng la rândul lor dispariţia neaşteptată a jurnalistului Septimiu Roman şi sunt alături de familie şi de colegii din instituţie în aceste momente, apreciind că Radioul Public pierde un jurnalist excepţional, care, prin întreaga sa activitate, a contribuit la menţinerea SRR în fruntea instituţiilor media din România“, se arată pe site-ul România Actualităţi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite