Denisa cântă şi joacă în filme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Denisa Pârvu (foto) elevă în clasa a IV-a la Şcoala „Nicolae Titulescu“ iubeşte muzica şi filmele. Cântă deja de patru ani, ia lecţii de pian, se pregăteşte de două ori pe săptămână la Centrul Cultural, dansează şi îi place să deseneze.

Anul trecut a participat la cele mai importante festivaluri de muzică pentru copiii din ţară şi din străinătate şi a câştigat nu mai puţin de 21 de premii naţionale şi internaţionale la diverse festivaluri de muzică. La Academia Copiilor din Bucureşti, Denisa are gradul de superminimagistru. Această funcţie presupune jurizarea copiilor care îşi doresc să devină membri ai Academiei.

Denisa e mândră şi că a fost aleasă de regizorii Dumitru Lupu şi Dumitru Cucu, care au invitat-o să fie prezentă pe mai multe pelicule. Fetiţa îşi aminteşte emoţionată că a fost pe acelaşi platou cu marele actor Jean Constantin, alături de care a apărut în „Trupa de Show". Alături de alte mari nume  - Alexandru Jula şi Nae Lăzărescu - a jucat în 2009 , în filmul „Dramaticus". Mica actriţă a mai jucat în muzicalul „Pădurea albastră", unde a interpretat rolul unui şoricel. „A fost foarte amuzant şi mi-a plăcut foarte mult", povesteşte Denisa. 

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite