Cât de inteligent eşti? Calendarul testelor Mensa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Mensa România va organiza o sesiune de testări în Bucureşti, în data de 26 aprilie, la Facultatea de Administraţie şi Afaceri, începând cu ora 11:00. Vârsta minimă a participanţilor este de 11 ani.

Pentru a participa la testul de inteligenţă organizat de Mensa, candidaţii trebuie să completeze un formular şi să plătească o taxă de înscriere de 35 de lei. Data limită pentru înscriere este 24 aprilie 2015.

Mensa România organizează periodic sesiuni de testare în marile oraşe din ţară, la care sunt invitaţi toţi cei care vor să devină membri sau să îşi confirme inteligenţa. Testul constă într-un set de 45 de întrebări “culture free” (matrice progresive Raven), pentru a cărui rezolvare candidaţii au la dispozţie 20 de minute.

Începând din 2013, MENSA România organizează testări şi pentru minori. Vărsta minimă a candidatului este de 11 ani şi participarea la testare se face numai cu acordul părinţilor / tutorilor.

Un candidat declarat eligibil la testare primeşte în mod automat invitaţia de a se înscrie în Mensa România. Acesta poate să aleagă şi înscrierea în Mensa International.

Cotizaţia anuală la Mensa România este de 60 de lei (30 lei pentru studenţi şi minori).

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite