Moldtelecom implementează reţeaua 100G, Cloud M şi Safe Web

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldtelecom a prezentat cele mai noi oferte în cadrul celei de-a doua ediţii a Studioului de Inovaţii Expert.  Printre servicii se află reţeaua 100G, Cloud M şi Safe Web, transmite IPN.

Moldtelecom este primul operator care a implementat reţeaua 100G la nivel naţional. Aceasta permite conectarea mai multor clienţi şi furnizarea internetului cu viteză stabilă şi aplicaţii avansate.  Un alt serviciu apărut recent este Safe Web care protejează copiii de pagini web cu un conţinut inadecvat, asigură accesul doar la pagini sigure de pe orice dispozitiv din casă, şi luptă împotriva viruşilor.

Referitor la Cloud M, participanţii au aflat că este o alternativă locală la Google Drive spre exemplu, care permite salvarea informaţiilor de orice tip (fotografii, videoclipuri, muzică, texte etc) pe un server securizat al Moldtelecom. Acestea pot fi accesate foarte rapid şi simplu, de pe orice dispozitiv şi distribuite prin intermediul reţelelor de socializare şi a poştei electronice. 

În cadrul evenimentului a fost prezentat noul Iphone 6 şi Iphone 6+. Participanţii au fost interesaţi să afle cînd şi la ce preţ va fi comercializat noul Iphone, dar şi ce noutăţi aduce.

Studioul de Inovaţii Expert este un proiect unic pe piaţa din Moldova lansat de reţeaua de magazine Expert şi Moldtelecom. Proiectul se desfăşoară periodic, iar în cadrul acestuia, toţi cei pasionaţi de inovaţii în domeniul IT şi telecomunicaţii au posibilitatea să facă cunoştinţă cu cele mai noi dispozitive inteligente şi servicii din domeniu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite