Soţia primului rugbist englez care a recunoscut public că este homesexual dorea să-l omoare, dar acum îl sprijină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia lui Keegan Hirst, devenit luna trecută primul rugbist englez care a recunoscut că este homosexual, a afirmat într-un interviu că ar fi dorit să-l omoare pe acesta la momentul respectiv – dar că acum îi susţine orientările sexuale.

Sara Hirst a admis faptul că a fost şocată în momentul în care soţul ei a anunţat public faptul că este homesexual şi nu a gestionat foarte bine momentul în care acesta i-a transmis că nu mai poate continua căsnicia, transmite „Daily Mail”.

”Nu m-am enervat pentru faptul că este homosexual, ci mai mult pentru că am simţit că toată căsnicia noastră a fost o minciună. Îmi venea să-i smulg capul şi să-l omor.. am aruncat cu portofelul şi ustensile de bucătărie în el, dar e aşa de masiv încât au ricoşat din el” a afirmat Hirst în interviul pentru „The Sunday Mirror”.

Keegan Hirst a devenit, la mijlocul lunii august, primul jucător profesionist de rugby din Anglia ce admite public faptul că este homosexual, un anunţ ce a şocat lumea rugby-ului britanic. Acesta a primit nenumărate mesaje de susţinere din partea coechipierilor şi a adversarilor săi, dar şi din partea altor personalităţi ce şi-au admis public homosexualitatea. Cu toate acestea, Keegan are trei copii din căsnicia cu Sara Hirst.

Hirst, în vârstă de 27 de ani, este căpitanul echipei de rugby Batley Bulldogs, ce evoluează în a doua ligă valorică a rugby-ului englez. Rugbistul a explicat faptul că a devenit interesat în persoanele de acelaşi sex încă de la vârsta de 15 ani, dar că şi-a negat reala orientare sexuală de frica prejudecăţilor. Înaintea sa, un alt jucător din Marea Britanie a mai recunoscut faptul că este homosexual – galezul Gareth Thomas, care a făcut dezvăluirea în 2009, în timp ce juca pentru echipa franceză Toulouse.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite