Celebrul vlogger MrBeast ajută 1.000 de oameni să își recapete vederea. Peste 41 de milioane de vizualizări într-o zi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul vlogger MrBeast este cunoscut pentru actele sale caritabile și reușește de la un clip la altul să își surprindă fanii cu idei tot mai îndrăznețe.

FOTO CNN
FOTO CNN

În cel mai nou clip postat pe canalul său principal de Youtube, MrBeast arată cum contribuie la redarea vederii pentru 1.000 de persoane care suferă de cataractă. El a plătit operația pentru persoane care erau oarbe sau aproape oarbe, dar care nu își permiteau financiar să se opereze. 

„Redăm orbirea pentru 1.000 de oameni”, spune MrBeast, pe numele real Jimmy Donaldson, în videoclipul de sâmbătă, care a atins peste 41 de milioane de vizionări într-o singură zi. 

În videoclip sunt redate imagini emoționante cu persoanele care au beneficiat de ajutorul lui MrBeast înainte și după operație. Unele persoane au beneficiat și de alte donații din partea vloggerului care este cunoscut ca fiind un mare filantrop. 

Jimmy Donaldson a povestit în mai multe interviuri că scopul său principal cu canalele de Youtube pe care le administrează este să facă ajute oamenii și să îi vadă fericiți. De aceea, cea mai mare parte de câștiguri o reinvestește în actele de filantropie cu care a impresionat întreaga lume în ultimii ani. 

Medicul oftalmolog și chirurg Jeff Levenson a declarat că jumătate din persoanele care au orbit ar putea vedea din nou după o intervenție chirurgicală de 10 minute. Medicul care i s-a alăturat inițiativei lui MrBeast coordonează un program similar de peste 20 de ani în care oferă operații gratuite de cataractă pacienților care nu beneficiază de asigurare.

Levenson a spus că a devenit inspirat să ajute și alți oameni după ce chiar o operație de cataractă l-a ajutat să vadă din nou cât de frumoasă și strălucitoare este lumea.

În zilele și săptămânile de după operația mea de cataractă, am fost uimit de cât de strălucitoare, frumoasă și vie era lumea. Dar am fost șocat de ideea că există sute de milioane, probabil 200 de milioane de oameni în întreaga lume, care sunt orbi sau aproape orbi de cataractă și care nu au acces la operație.” a spus e, într-un interviu acordat pentru CNN.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite