VIDEO Preţul prea mare al prezervativelor l-a ucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza economică şi problemele financiare aduc conflicte pentru cele mai ciudate cumpărături. Un bărbat din Statele Unite ale Americii a fost împuşcat deoarece era furios pe preţul „mult prea mare" al prezervativelor.

Michael Haynes a intrat într-o benzinărie din oraşul Detroit şi a vrut să cumpere prezervative. În momentul când a văzut preţul , el i-a spus casierului că le poate cumpăra mai ieftin de oriunde. După ce dăduse banii, Haynes a vrut să returneze cutia şi să primească o ofertă mai bună din partea magazinului, scrie „The Huffington Post".

Cu toate acestea, vânzătorul nici nu a vrut să audă , iar clientul a început să ia produse de pe rafturi şi să le arunce către acesta. Încercând să se apere de Haynes, casierul a ieşit din biroul lui şi a tras un foc de avertizare. Din păcate pentru bărbatul nemulţumit de preţul prezervativelor, el a fost nimerit în umăr.

După acest incident, Haynes a uitat de preţul prezervativelor şi a fugit către maşina unui prieten. Acesta l-a dus la spitalul din localitate, dar bărbatul de 24 de ani a decedat din cauza hemoragiei.

"Din câte am auzit a încercat să-l sperie. Dar nu a meritat, nici măcar un trilion de dolari, nu pentru viaţa cuiva", a încheiat trist patronul benzinăriei.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Banner Adevărul Life
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite