Unde-i lege, nu-i tocmeală: o milionară care şi-a vopsit casa strident, somată să revopsească pereţii în 28 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ciuda protestelor milionarei şi a încercărilor de a păstra noile culori ale casei, judecătorul a obligat-o să revopsească exteriorul casei în nuanţele originale în termen de 28 de zile. FOTO Daily Mail
În ciuda protestelor milionarei şi a încercărilor de a păstra noile culori ale casei, judecătorul a obligat-o să revopsească exteriorul casei în nuanţele originale în termen de 28 de zile. FOTO Daily Mail

O văduvă bogată din Kensington, în vestul Londrei, a fost somată de autorităţi să-şi revopsească pereţii casei cu trei etaje într-o nuanţă potrivită cu celelalte case din zonă, după ce şi-a pictat locuinţa în alb şi roşu. Aspectul strident al casei i-a nemulţumit pe vecini şi cazul milionarei a ajuns în instanţă. Judecătorul nu s-a lăsat înduplecat de argumentele femeii şi i-a impus să facă ce se cuvine.

Văduva milionară Zipporah Lisle-Mainwaring, în vârstă de 68 de ani, şi-a scos din sărite vecinii din zona londoneză Kensington după ce şi-a vopsit casa cu trei etaje în dungi albe şi roşii. 

Vecinii i-au făcut reclamaţie după ce milionara a refuzat să vopsească locuinţa în nuanţe mai puţin ţipătoare. Cazul a ajuns în atenţia presei britanice după ce bogătaşa a a comparat lupta ei cu vecinii şi autorităţile cu cea dintre Sfântul Gheorghe şi balaur, considerând că judecătorul a fost influenţat în luarea deciziei de campania mediatică negativă declanşată împotriva sa, notează Daily Mail.

În ciuda protestelor milionarei şi a încercărilor de a păstra noile culori ale casei, judecătorul a obligat-o să revopsească exteriorul casei în nuanţa originală, adică alb, în termen de 28 de zile.  Acesta a vizitat cartierul şi a explicat că deşi locuinţele sunt vopsite în culori diferite, acestea nu ies în evidenţă la fel ca cea a milionarei, ci sunt colorate în nuanţe discrete. 

Vecinii s-au plâns că locuinţa văduvei a ajuns de râsul celor care trec prin cartierul exclusivist, şi că trecătorii nu se pot abţine să nu se uite insistent la casa cu pricina.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite