Orange include telefoane premium recondiţionate în portofoliul său

0
0
Campanie Orange.
Campanie Orange.

Orange România lansează o ofertă sustenabilă pentru achiziţia unui smartphone premium, prin extinderea portofoliului de telefoane recondiţionate.

După un proces atent de recondiţionare la cele mai înalte standarde, acestea sunt repuse în vânzare online, la un preţ redus semnificativ faţă de varianta nouă a aceluiaşi model. Clienţii pot achiziţiona smartphone-ul pe care şi-l doresc la un preţ avantajos în timp ce contribuie la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Campania „Premium pentru mine şi natură” include dispozitive premium deţinute anterior de alţi utilizatori, care au fost recondiţionate şi aduse cât mai aproape de starea originală

Pentru această campanie, Orange adaugă listei de parteneri compania Recommerce, cunoscută pentru gestionarea consumului de resurse prin recondiţionarea dispozitivelor şi pregătirea acestora pentru utilizarea în siguranţă de către noii proprietari. 

Smartphone-uri recondiţionate precum iPhone 8, iPhone Xs sau iPhone XR sunt de acum disponibile exclusiv online şi pot fi cumpărate alături de abonamentele Orange, direct din e-shop.

Recondiţionarea unui smartphone constă în procesul de readucere a unui produs folosit într-o stare foarte bună de funcţionare, prin curăţarea, înlocuirea şi / sau repararea componentelor principale. Acelaşi proces asigură şi efectuarea de modificări ale aspectului unui produs, astfel încât diferenţele dintre acesta şi un telefon nou să fie, pe cât posibil, imperceptibile.

Care sunt avantajele achiziţionării unui astfel de telefon în locul unuia nou?

  • Beneficiezi de o garanţie de un an, pentru cazul în care întâmpini dificultăţi de funcţionare;
  • Te bucuri de un raport calitate-preţ ;
  • Ai oportunitatea de a-ţi achiziţiona telefonul premium la un preţ rezonabil;
  • Este un gest de responsabilitate faţă de mediu, întrucât reintroduce în circulaţie un obiect electronic utilizat.

„Premium pentru mine şi natură” este o campanie Orange disponibilă exclusiv online, pentru clienţii Orange şi nu numai. Ea reprezintă o continuare a seriei de iniţiative Orange adresate încurajării unui comportament responsabil faţă de mediu şi de promovare a principiilor economiei circulare: Recondiţionare, Buy-Back, Reparare, Reciclare. 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite