Rolul unui scaun de gaming pentru experienţa dumneavoastră ca jucător

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În fiecare zi există tot mai multe accesorii şi produse, precum diverse modele de scaune de gaming menite să vă îmbunătăţească experienţa din timpul sesiunilor de jocuri video.

Din ce în ce mai multe produse sunt create cu utilizatorul care se bucură de jocurile video în minte:  controalele, tastaturile, căştile sau covoraşele sunt doar câteva exemple. Este adevărat că ele pot deveni un hobby în care să investiţi multe de ore, de aceea este bine să profitaţi de cele mai bune produse posibile pentru a vă maximiza confortul.

Astfel, deşi jocul este acelaşi, a vă bucura de un FPS competitiv cu o tastatură şi un mouse proiectat special pentru acest gen este o experienţă radical diferită şi, în cele din urmă, mai satisfăcătoare; acelaşi lucru se va întâmpla şi atunci când vă bucuraţi de un joc cu o secţiune muzicală puternică echipată cu căşti bune sau un echipament audio 5.1, de exemplu.

Cea mai recentă tendinţă în acest sens, cea a accesoriilor şi produselor legate de jocurile video, este cea a aşa-numitelor scaune de gaming; există câteva mărci care de ceva timp oferă produse concepute cu jucătorul în minte şi care au devenit o parte recunoscută şi aproape inseparabilă a  majorităţi jucătorilor pe care îi putem vedea pe YouTube sau pe Twitch.

Mulţi dintre gamerii pasionaţi joacă de zeci de ani jocuri video, fără a acorda atenţie scaunului pe care îl folosesc, fie că este vorba de un scaun din living sau de un scaun din dormitor. Însă, dacă vreţi să vă protejaţi sănătatea, este bine să folosiţi scaune special concepute pentru jocuri. În plus, pe lângă faptul că este indicat să faceţi pauză la fiecare 45 de minute pentru a vă odihni ochii şi a vă întinde picioarele ( dacă aveţi probleme cu spatele este bine să vă întindeţi măcar câteva minute), cu cât scaunul este mai ergonomic, cu atât mai bine.

Este surprinzător cum putem petrece cea mai mare parte a zilei aşezaţi pe scaun ( lucrând, studiind sau  jucându-ne, de exemplu) fără a avea tendinţa de a ne gândi de două ori la calitatea scaunului nostru şi, mai presus de toate, cum ne poate influenţa sănătatea. Acesta este motivul pentru care, probabil, una dintre tendinţele existente (amintiţi-vă de ochelarii contra oboselii vederii), adică folosirea unui scaun mai confortabil şi ergonomic, este poate una dintre cele mai semnificative.

 În ultimii anii au apărut diverse modele de scaune de gaming ergonomice, menite să asigure tot confortul necesar gamerilor care petrec multe ore jucând jocuri din ce în ce mai atractive.

Unele dintre cele mai bune modele de pe piaţă, la preţurile cele mai bune, se găsesc promotii-scaune.ro. Reprezentanţii acestui magazin pun la dispoziţia tuturor celor interesaţi o gamă variată de modele. De ce? Deoarece este unul dintre cele mai reuşite scaune de gaming căruia gamerii  nu prea au ce să-i reproşeze. Scaunul este foarte robust, are un design ergonomic construit cu grijă şi atenţie la detalii.

Unul dintre modelele care se pot transforma într-o achiziţie perfectă pentru dvs. este Scaunul de gaming Arka Line B61 Racing negru albastru cu suport picioare. Odată achiţionat vă va ajuta să înţelegeţi care este rolul unui scaun de joc pentru experienţa dvs. ca jucător.

Pentru a crea un produs de cea mai bună calitate, producătorul a ales toate materialele şi piesele a pe baza nevoilor şi cerinţelor celor mai înfocaţi gameri. Aşadar, rezultatul a fost un spătar ergonomic, cu o înclinare de până la 180 grade, ce ajunge la orizontală. Amortizorul cu gaz clasa 3 poate susţine o greutate de 150kg. Scaunul are funcţie de balans, bază solidă cu cinci braţe şi role gumate de calitate superioară, pernă lombară reglabilă, detaşabilă, pernă pentru suportul capului detaşabilă, braţe reglabile pe înălţime, funcţie de răsucire în 3 puncte, suport de picioare cu cel mai calitativ sistem de extindere. Toate aceste elemente transformă acest scaun într-un produs premium.

Faceţi o investiţie înţeleaptă, alegeţi un scaun ergonomic de calitate pentru a vă îmbunătăţi experienţa de joc şi a vă proteja în fiecare moment sănătatea. Cumpărături cu spor şi mult succes vă dorim!

Stil de viațăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite