Predicţii astrale pentru 2016: vor fi atentate şi războaie, intoleranţa va atinge nivelul dinaintea celui de Al Doilea Război Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intoleranţa va ajunge la un nivel deosebit de ridicat, iar grupările naţionaliste şi xenofobe vor câştiga tot mai mulţi simpatizanţi/FOTO Daily Mail
Intoleranţa va ajunge la un nivel deosebit de ridicat, iar grupările naţionaliste şi xenofobe vor câştiga tot mai mulţi simpatizanţi/FOTO Daily Mail

Pe plan internaţional, anul 2015 a fost marcat de numeroase conflicte, atentate teroriste şi războaie, fenomene naturale extreme, dar şi de probleme legate de îngrădirea drepturilor omului. Din păcate această tendinţă se va menţine în mare măsură şi anul viitor. Sunt însă şi veşti bune, spune astrologul Mihaela Bucovală pentru „Adevărul”.

Planeta Saturn se va afla anul viitor în semnul Săgetătorului, iar acest lucru va duce la crize şi scandaluri care vor dovedi corupţia unor persoane cu importante funcţii politice şi economice.

„Intensificarea extremismului religios (în mod special a celui promovat de entităţi precum Statul Islamic şi Boko Haram), cu teroarea şi nenorocirile pe care le aduce acesta, este un alt rezultat al trecerii lui Saturn prin Săgetător. În Orientul Mijlociu şi Africa războiul şi persecuţiile pe motive etnice şi religioase vor continua să facă mii de victime, iar ţările civilizate îşi vor da mâna mai energic pentru a combate organizaţiile teroriste”, a declarat astrologul Mihaela Bucovală pentru „Adevărul”.

Riscul de atentate teroriste rămâne ridicat

Starea de tensiune şi panică se va păstra în continuare la nivel mondial. Persistă riscul unor atentate teroriste, pericol care va duce la măsuri de siguranţă extreme, care vor îngrădi libera circulaţie: controale excesive pe aeroporturi şi în punctele vamale, dar şi în multe locuri de interes public.

În plus, atmosfera Războiului Rece va reveni în actualitate. Va apărea din nou competiţia militară cu Rusia şi va creşte neîncrederea în intenţiile conducerii acestui puternic stat.

Nici problema imigranţilor care vin în Europa nu fi rezolvată, spune astrologul Mihaela Bucovală. Valul de refugiaţi va fi încetinut, dar nu oprit, lucru care va duce la ascensiunea tot mai rapidă a partidelor naţionaliste şi de extremă dreapta, iar xenofobia şi intoleranţa vor ajunge la un nivel nemaiîntâlnit dinainte celui de Al Doilea Război Mondial.

Economia va stagna

Pe plan economic, multe valute se vor devaloriza, iar pieţe de capital vor trece prin momente pe panică şi confuzie. Nu se va declanşa o nouă criză economică, dar nu va exista nici o creştere a economiei la nivel mondial, ci doar o stagnare, iar cel mai mult vor avea de suferit contribuabilii din clasa socială de mijloc, de pretutindeni în lume.

Anul 2016 va aduce şi multe epidemii şi dezastre naturale: tornade, inundaţii, incendii. Subiectul încălzirii globale va fi dezbătut cu atâta patimă încât se va ajunge la conflicte de stradă, la ciocniri ample între cei care neagă încălzirea globală şi cei care vor să tragă un semnal de alarmă în acest sens. Multe din aceste conflicte vor căpăta accente anarhiste, spune Mihaela Bucovală.

Din fericire, sunt şi câteva veşti bune, menite să ne bucure: anul 2016 va fi marcat de descoperiri medicale remarcabile, se vor găsi tratamente eficiente pentru boli considerate până acum incurabile. Vor fi de asemenea progrese importante în fizică, tehnologie şi în cucerirea spaţiului cosmic, adaugă astrologul Mihaela Bucovală.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite