Horoscop de weekend 16-18 august 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astrologul Tina Rizea, specialistul cotidianului „Adevărul“, a întocmit horoscopul acestui sfârşit de săptămână. Află ce ţi-au pregătit astrele în weekendul 16-18 august 2013.

VINERI

Berbec

Cheltuieşti toate fondurile pe care le ai, bazându-te pe ajutorul ce ţi s-a promis. Încă ai încredere în cei ce-ţi datorează bani, dar în curând s-ar putea să regreţi. După-amiază, ţi se cere din nou să participi la o aniversare plictisitoare.

Taur

Nu-ţi poţi stăpâni iritarea crescândă, dar nu poţi pleca, aşa că faci haz de necaz şi îi enervezi pe toţi. Ai de pus la punct unele detalii şi finalizezi cea mai importantă activitate din această săptămână. Un Berbec îţi pune însă beţe în roate.

Gemeni

Ţi se dă ocazia să te comporţi ca şef. Este posibil ca puterea acordată să-ţi creeze probleme şi să devii cu totul alt fel de om, iar situaţia să se complice. Persoana iubită îţi face nenumărate declaraţii de dragoste, la care răspunzi în doi peri.

Rac

Ţi se pare că eşti minţit şi preferi să nu iei deocamdată o atitudine clară. Nu ţi se poate reproşa că ai goluri de activitate. Munceşti excesiv şi ai mult mai multe contracte decât poţi susţine. Vei munci iar peste program pentru o afirmare rapidă.

Leu

Faci drumuri foarte multe, şi ca să te vezi cu cei dragi eşti nevoit să renunţi la o activitate foarte importantă. „Obligaţia“ se va dovedi până la urmă o adevărată plăcere. Eşti cel ce câştigă respectul celor din anturaj prin „lecţiile“ pe care le dai.

Fecioară

Starea de sănătate te susţine, numai că financiar mai ai de aşteptat până vei primi primele gratificaţii. Eşti mai irascibil decât de obicei şi mult mai pretenţios. Te decizi să-i înveţi pe cei dragi să gătească mâncăruri gustoase şi atrăgătoare. 

Balanţă

Nu ai şanse de a-ţi impune dorinţele, deşi faci eforturi maxime şi ajungi chiar şi la fapte reprobabile. Programezi întâlniri care nu vor avea loc niciodată. Nu reuşeşti să termini treburile casnice programate şi apelezi la ajutoare „necalificate“.

Scorpion

Nativii tineri se pot îndrăgosti iremediabil. Eşti cel mai avantajat nativ din punct de vedere financiar, aşa că îţi poţi permite orice fantezie pe care până acum ţi-ai reprimat-o. După-amiază, faci invitaţii la cină. Seara, plictiseală pentru toţi.

Săgetător

Fie că te descurci singur, fie că partenerul de cuplu dispune de noi posibilităţi în care te angrenează şi pe tine, vei câştiga din ce în ce mai mulţi amici de partea ta. Seara, vei avea de depăşit unele probleme de sănătate (o disfuncţie biliară).

Capricorn

Va trebui să ocoleşti deschiderea unor conflicte cu cei mai în vârstă ca tine  şi eventual cu părinţii. Nu ai răbdare să asculţi ce doresc cei din jur şi greşeşti. Mult mai energic decât în zilele precedente, eşti prea puţin răbdător cu cei dragi.

Vărsător

Doreşti să faci o excursie şi îţi implici toţi amicii. Rupi relaţiile amoroase chiar în timpul acestei zile, dacă persoana iubită nu e suficient de diplomată şi de atentă la ceea ce îi ceri. Pot apărea agresivitate domestică, dar şi pasiuni erotice.

Peşti

Ai ocolit degeaba confruntările cu şefii şi rudele mai în vârstă, deoarece astăzi se produc cu mai multă violenţă. Încercarea de a-i sili să accepte o propunere de-a ta eşuează din nou. Dai dovadă de profunzime, mai ales în relaţiile cu cei dragi.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Se pune acut problema unor moşteniri, iar o bună prietenă te ajută să rezolvi toate încurcăturile. Odată restabilită starea de „pace“, reîncepi să faci nenumărate drumuri. După-amiază, iar te încearcă un fel de exacerbare a sentimentelor familiale.

Taur

Situaţia financiară e constantă, dar irelevantă pentru cât munceşti, mai ales că trebuie să suplineşti munca rudelor ce lipsesc. Finalizezi şi o mulţime de activităţi casnice. Oamenii de afaceri se afirmă prin noi activităţi, alături de alţi parteneri.

Gemeni

Schimbările de atitudine sunt bruşte, dar majoritatea nativilor tineri se îndrăgostesc de o simplă cunoştinţă şi uită de toate nemulţumirile. Unii se pregătesc să plece în călătorii lungi, alţii… doar gătesc. Relaţiile familiale sunt însă excepţionale.

Rac

Încerci zadarnic să faci economii, fiindcă noile tale achiziţii sunt nu numai frumoase, ci şi prea scumpe. Situaţia sentimentală nu-ţi mai rezervă surprize, însă partenerul de cuplu te „exploatează“ sexual. Nu-ţi rămâne decât să „accepţi“ situaţia.

Leu

Partenerul de cuplu face invitaţii fără să-ţi ceară părerea şi ajungeţi să fiţi invadaţi de o mulţime de musafiri care sunt decişi să se distreze şi să profite cât mai mult de situaţia creată. Eşti pus într-o situaţie dificilă, ce pare fără ieşire.

Fecioară

Pentru a rezolva toate problemele casnice, va trebui să faci nenumărate drumuri şi să apelezi la rude şi la prieteni. Cu toate că nu reuşesc să te ajute, te cicălesc şi te stresează. Unii reuşesc în sfârşit să rezolve renovarea locuinţei proprii.

Balanţă

Ai câştigat mai mult şi în mod normal ar trebui să fii foarte mulţumit, numai că banii parcă sunt luaţi de vânt ori chiar ai încă datorii de achitat. Responsabilităţile tale sunt din ce în ce mai mari. În plus, apar drumuri foarte lungi şi obositoare.

Scorpion

Plin de energie, exuberanţă şi avânt, doreşti să-ţi schimbi imaginea şi intri în conflict din această cauză cu familia. Optimist, faci excese de tot felul şi intenţionezi să provoci noi schimbări. Apar multe noutăţi cu ocazia unor drumuri scurte.

Săgetător

Continui să-ţi păstrezi planurile de viitor secrete, chiar şi faţă de cei mai buni amici, pe care îi consideri ipocriţi ori invidioşi. Eşti pus însă într-o situaţie dificilă. Seara, mai senzual decât de obicei, te implici în noi aventuri erotice.

Capricorn

În cazul în care nu eşti mai atent la propriile interese, vei ajunge să le dai amicilor şi cămaşa de pe tine şi chiar ţi se va părea un gest foarte normal şi justificat. Din cauza oboselii maxime, e posibil ca seara nici să nu mai poţi vorbi coerent.

Vărsător

Realizările sentimentale întrec orice speranţe, aşa că în mod normal nu ar trebui să te exprimi cu apatie ori melancolie. Amicii te ajută
să-ţi păstrezi calmul în relaţia cu persoana iubită. Seara, nu ai timp să accepţi niciun fel de vizite.

Peşti

Nativii tineri trăiesc frumoase poveşti de dragoste în timpul unor deplasări. Sunt avantajaţi toţi nativii din punct de vedere sentimental, iar studentele – prin găsirea partenerilor doriţi (de părinţi). Toate bunele tale intenţii vor fi răsplătite seara.

DUMINICĂ

Berbec

Ai avut rezultate financiare bune şi plătite în avans. Partener de cuplu serios ori invalid, care te împiedică să faci ceea ce doreşti. Implicare în afaceri dubioase. Nu-ţi faci griji însă, deoarece nu eşti vinovat şi totul va trece aşa cum a apărut.

Taur

Ai o senzaţie de „apăsare“ din cauza stării precare de sănătate. Primeşti veşti ce nu te bucură şi pe care poate ar fi bine să nu le bagi în seamă deocamdată. După-amiază, intri în criză de timp din cauza promisiunilor pe care le-ai făcut celor dragi.

Gemeni

Consideri că munceşti mult şi primeşti prea puţin din ceea ce câştigi de unul singur! Mari şanse de a ţi se face dreptate, în cazul în care ai procese pe rol, sau călătorie extrem de norocoasă, împreună cu persoana iubită. Azi, renunţi la „afaceri“.

Rac

Adoptă o manieră subtilă de recucerire a persoanei iubite, dacă doreşti să nu mai fii singur toată ziua! Amicii încearcă să te înşele, dar le contracarezi intenţiile. Te decizi să faci economii drastice din dorinţa de a realiza investiţiile planificate.

Leu

Sentimental, nu are nimeni ce să-ţi reproşeze. Poţi tu să le reproşezi tuturor că-şi manifestă sentimentele în maniere agresive. Le transmiţi foarte greu celor dragi sentimentele şi trăirile tale. Uneori e periculos să existe o astfel de comunicare.

Fecioară

Nu tot ce pui la cale are sorţi de izbândă şi este prima dată în viaţă când te loveşti de cineva mai încăpăţânat decât tine. Adoptă o manieră mai tandră! Cu toate că tot ceea ce-ţi spune persoana iubită este credibil, nu-ţi poţi stăpâni neîncrederea.

Balanţă

Eşti sigur că nu te înşeli atunci când îi pedepseşti pe cei care iar te mint. Certitudinile nu te împiedică însă să-ţi pară foarte rău, mai ales că rupi relaţii amicale vechi. Eşti obligat să faci modificări importante în câteva dintre proiectele tale.

Scorpion

Deşi toate câştigurile tale se bazează pe contractul cu firma unde lucrezi, acestea sunt diversificate şi îndestulătoare. Partenerul de viaţă îţi pune răbdarea la încercare. Iei decizii rapide din cauza insistenţelor rudelor tale, ce nu mai au răbdare.

Săgetător

Consideri că este bine să-ţi ajuţi amicii şi faci intervenţii peste intervenţii pentru a intra într-un grup „nobil“. Din păcate, nimeni nu intervine în favoarea ta la nevoie. Pentru că planurile tale nu ies aşa cum doreşti, devii brusc dezinteresat.

Capricorn

Primeşti foarte multe mesaje, încât nu este de mirare că nu apuci să răspunzi la niciunul. Prezenţa ta este necesară în familie din cauze clare pentru toţi cei implicaţi în evenimente. Nici tu nu ştii însă cum vei reuşi să recuperezi întârzierile.

Vărsător

Cooperezi cu rudele cu care te-ai certat. Primeşti o recompensă neaşteptată din partea persoanei iubite. Cei tineri trăiesc iar aventuri erotice. Ţi se cere un împrumut pe care îl aprobi forţat. Încărcat de surprize plăcute, seara te dedici familiei.

Peşti

Dacă ai fi puţin mai atent, ai observa că există o persoană ce te iubeşte pasional. Se pare însă că nu ai timp decât pentru activităţi casnice. Îţi este teamă să începi o nouă aventură erotică, chiar dacă atragi interesul multor persoane din anturaj.

Acest material a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite