„M-am hotărât să devin prost“, în premieră la Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premiera spectacolului „M-am hotărât să devin prost" după Martin Page, este programată vineri, 24 februarie, de la ora 19.00, la Teatrul Național Timișoara, sala Studio 5.

La Teatrul Naţional din Timişoara se caută reţete de suprevieţuire pentru oamenii prea... deştepţi. Comedia „M-am hotărât să devin prost" propune spectatorilor săi o întâlnire pe cât de tonică, pe atât de alertă cu Antoine, un posibil alter-ego al autorului cărţii care stă la baza acestui scenariu.

Despre romanul lui Martin Page, presa a scris că este „un Coelho pe dos", „o satiră haioasă a societăţii contemporane", un text care aduce la un loc tandreţe, umor, ironie, toate acestea condimentate cu inteligenţă şi o tuşă autobiografică - ingrediente care stau la baza imensului succes de care se bucură.

Montarea timişoreană foloseşte din plin atuurile oferite de text, într-un spectacol dinamic, prietenos, cu o distribuţie tânără, proaspătă, care îi reuneşte pe actorii Călin Stanciu jr., Victor Manovici, Mălina Manovici, Alina Chelba şi Victoria Rusu. Direcţia de scenă îi aparţine tinerei regizoare Antonella Cornici; decorul şi costumele sunt semnate de scenografa Rodica Arghir.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite