GaraShield, o platformă TMD Friction prin care reparaţiile devin transparente şi mai eficiente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
digitalizare servie auto

TMD Friction, unul dintre liderii industriei de produse de fricţiune vine în ajutorul service-urilor independente cu un instrument de digitalizare, GaraShield, ce permite acestora să acceseze şi alte categorii de clienţi, cum ar fi flotele.

Cel mai mare potenţial de progres poate fi obţinut prin digitalizare. Prin urmare, se digitalizează tot ceea ce poate fi digitalizat. Acest principiu se aplică şi pentru service-urile independente. Până în prezent, majoritatea proceselor digitale au fost implementate în partea de administrare a business-ului sau în cea logistică. Pe elevatoare, majoritatea conceptelor digitale s-au dovedit a fi prea complexe şi s-au lovit de o acceptare redusă din partea mecanicilor.

Pornind de la aceste experienţe, TMD Friction vine cu o nouă soluţie de software dezvoltată în atelier, pentru atelier: GaraShield. Această soluţie poate fi utilizată direct pe vehicul, cu o operare foarte intuitivă:

  • Mecanicul găseşte o descriere clară a activităţii de lucru pentru modelul specific al vehiculului, indiferent dacă este vorba de o inspecţie sau o reparaţie
  • GaraShield oferă o interfaţă pentru utilizator interactivă: Etapele de lucru efectuate pot fi confirmate printr-un click, deficienţele vehiculului sau piesele deteriorate pot fi uşor descrise şi chiar şi documentate cu fotografii
  • Deoarece GaraShield poate fi integrat în soluţiile IT existente, aceste informaţii pot fi puse în timp real la dispoziţia tuturor părţilor implicate: intern, de exemplu, pentru a achiziţiona piesele de schimb corespunzătoare şi pentru a face transferul activităţii de muncă fiabil, sau extern, pentru a-l informa pe client despre starea reparaţiei în orice moment.

Toate informaţiile despre platforma GaraShield pot fi citite pe ADEVARUL AUTO.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite