Aceste căţeluşe aşteptau să fie eutanasiate, dar o îmbrăţişare le-a salvat în ultimul moment de la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kala şi Keira, îmbrăţişate. FOTO Facebook
Kala şi Keira, îmbrăţişate. FOTO Facebook

Kala şi Keira sunt două căţeluşe dintr-un adăpost din Georgia, SUA, care fuseseră programate pentru eutanasiere, după ce nimeni nu s-a arătat interesat să le adopte. Soarta li s-a schimbat însă într-o clipă, după ce voluntarii unei organizaţii care luptă pentru salvarea animalelor din astfel de adăposturi au surprins într-o fotografie postată pe Facebook o îmbrăţişare, ca un fel de gest de rămas bun, care a înduioşat iubitorii de animale.

Voluntarul organizaţiei Angels Among Us Pet Rescue a capturat cu telefonul mobil imaginea în care cele două căţeluşe parcă se îmbrăţişează, cu puţin timp înainte să fie eutanasiate.

Fotografia a devenit virală rapid, iar mesajul care însoţea poza i-a convins pe iubitorii de animale să le salveze de la o moarte sigură. Cuvintele scrise alături de imagine au fost postate în numele Kalei, unul dintre cei doi câini, ca şi cum vorbeşte despre prietena ei, Keira.

"Keira ştie ce se va întâmpla. Poţi să vezi asta în ochii ei. Pare curajoasă, dar îi simt inima cum bate nebuneşte atunci când o strâng în braţe. Dacă nu ne salvează nimeni, cineva o va lua de lângă mine. O voi vedea în timp ce va fi târâtă pe culoar. Nu se va întoarce şi asta mă va face să plâng. Eu voi fi următoarea după care vor veni şi nu cred că voi fi la fel de curajoasă. Ne-am consolat una pe cealaltă cât am stat aici. Mi-a dat speranţă când nu mai aveam nimic. Acum totul se va sfârşi. "

catel

FOTO Facebook 

La numai 2 ore şi şase minute din momentul în care fost postată fotografia împreună cu mesajul, Kala şi Keira au fost adoptate, adică salvate.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite