Vlad Stancu, mai rapid decât David Popovici! Duel de foc pentru medalia de aur la 400 de metri liber!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Popovici (18 ani), cel mai bun înotător al lumii în 2022, s-a calificat în finala probei de 400 de metri liber din cadrul Campionatului Naţional de Înot de la Otopeni.

Vlad Stancu și David Popovici, rivali și la Europenele de juniori de anul trecut. Foto Sportpictures
Vlad Stancu și David Popovici, rivali și la Europenele de juniori de anul trecut. Foto Sportpictures

Bucureșteanul a avut însă al doilea timp în serii, fiind întrecut de Vlad Stancu (17 ani, CSA Steaua). David Popovici (CS Dinamo) a fost cronometrat cu timpul 4:06.59, în timp ce rivalul său din bazin a fost cu peste trei secunde mai rapid decât el, terminând cursa în 4:03.37.

Finala probei de 400 de metri liber va avea loc în această seară, după ora 18.00. Tot azi, David Popovici va concura și în proba de ștafetă 4 x 100 metri, cu echipa clubului Dinamo.

Are trei medalii de aur în această competiție

În primele două zile concurs, David Popovici a câștigat probele de 50 m liber, 100 m spate și 50 de metri fluture din cadrul Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni.

Competiţia de natație se desfășoară la Otopeni, până duminică și reprezintă criteriu de calificare pentru Campionatul Mondial din acest an de la Fukuoka, dar și pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite