Viva España: Gazda Mondialului e în semifinale după o revenire ireală! Germania, în stare de şoc VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spania

Pentru a doua ediţie la rând, handbalistele iberice sunt în careul de aşi. Iar dacă acum doi ani, în Japonia, s-au oprit doar în finală, pierzând, dramatic, cu Olanda, de această dată, pe teren propriu, ele visează la trofeu.

Meci încântător, marţi seară, la Granollers, în a doua semifinală a Mondialului de handbal feminin! Iar asta pentru că Spania a predat o lecţie de luptă şi de determinare în faţa Germaniei.

La cum a pornit partida, gazdele păreau complet depăşite de situaţie. O singură statistică vorbeşte de la sine: în primul sfert de oră, Spania a marcat... două goluri! Pe fondul ineficacităţii ofensive a ibericelor, Germania s-a distanţat. Şi a ajuns să conducă cu un confortabil 7-3. De aici însă, a început revenirea formidabilă a Spaniei. Care, pur şi simplu, a „mâncat“ din avantajul nemţoaicelor. Bucată cu bucată! Iar la pauză, tabela arăta un incredibil 14-10 pentru Spania, care a avut şi un portar în zi de graţie, Mercedes Castellanos Soanez (foto).

Castellanos

Germania, călcată în picioare

Proverbiala seriozitate nemţească nu s-a văzut deloc, în acest meci! Iar în partea secundă, Germania a fost, pur şi simplu, călcată în picioare. Drept urmare, Spania a ajuns să conducă şi cu 6 goluri (23-17), pentru ca, la final, să obţină o victorie lejeră, scor 26-21.

VEZI BUCURIA SPANIEI, LA FINAL

Mondialul din Spania, sferturi

Marţi

*Danemarca - Brazilia 30-25

*Spania - Germania 26-21

Miercuri

*Norvegia - Rusia ora 18.30

*Franţa - Suedia ora 21.30

Semifinale

*17 decembrie: Danemarca - Franţa / Suedia

*17 decembrie: Spania - Norvegia / Rusia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite