VIDEO Imagini în premieră cu Piţurcă în acţiune: cum arată un antrenament condus de fostul selecţioner la arabi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O imagine care reflectă nivelul de implicare a lui Piţurcă în timpul antrenamentelor
O imagine care reflectă nivelul de implicare a lui Piţurcă în timpul antrenamentelor

Cine şi-a imaginat că trebuie să munceşti din greu ca să câştigi patru milioane de dolari se poate convinge că s-a înşelat, dacă va urmări modul în care Piţi pregăteşte Al-Ittihad Jeddah.

Până la instalarea oficială a lui Victor Piţurcă, Al-Ittihad avea şapte victorii şi o înfrângere în campionat şi era pe primul loc în clasament. 

Cum aceste rezultate au fost obţinute cu un interimar  egiptean, şefii formaţiei din Jeddah au ţinut neapărat să numească un principal cu CV, deşi interimarul mergea din victorie în victorie. Arabii au alergat două luni după Victor Piţurcă şi nu s-au lăsat până când fostul selecţioner n-a semnat contractul cu ei. Unul generos: patru milioane de dolari pentru două sezoane.

Ce a făcut Al-Ittihad de când Piţurcă a sosit pe bancă? A înregistrat două eşecuri şi un egal şi a căzut pe locul patru în campionat!

Secunzii se agită, Piţi stă şi se uită

În ciuda acestui parcurs extrem de slab, fostul selecţioner nu pare deloc îngrijorat, iar implicarea sa în timpul şedinţelor de pregătire e una minimă. Site-ul kooora.com a publicat imaginile video de la ultimul antrenament al celor de la Al-Ittihad.

Într-un filmuleţ de zece minute, se poate vedea cum stafful lui Piţi, format din opt oameni, se agită de zor. Răchită, Neagoe şi ceilalţi le pun jucătorilor nişte centuri pentru a măsura intensitatea cu care aceştia se antrenează. Apoi, fotbaliştii sunt împărţiţi şi preluaţi de antrenorii secunzi. Pe măsura trecerii timpului, şedinţa de pregătire pare din ce în ce mai haotică. 

În tot acest timp, Piţurcă stă fie sprijinit pe o bară a porţii, fie izolat pe marginea gazonului şi, pur şi simplu, priveşte ce se întâmplă pe gazon, fără să aibă nicio intervenţie! Nu degeaba au apărut primele zvonuri potrivit cărora şefii de la Al-Ittihad au început să-şi piardă răbdarea cu fostul selecţioner, iar „ruptura“ se poate adânci, în cazul în care echipa îşi va continua seria fără victorii.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE FACE PIŢURCĂ LA ANTRENAMENT

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite