VIDEO Gestul care-l poate readuce pe Messi la naţionala Argentinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Leo Messi a decis să renunţe la naţionala Argentinie din cauza eşecului din finală de la ediţia centenară a Copei America.

El s-ar putea răzgândi însă după ce 100.000 de oameni au ieşit la un marş de susţinere pe străzile capizalei Argentinei. "Nu pleca Lio", au strigat fanii din Buenos Aires, sperând să-l facă pe Messi să revină asupra deciziei lui.

Atacantul Lionel Messi şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Argentinei, după înfrângerea suferită, duminică, în finala ediţiei centenare a Copei America, scor 2-4 la loviturile de departajare, în faţa reprezentativei statului Chile.

Lionel Messi, în vârstă de 29 de ani, nu a câştigat niciun trofeu cu naţionala Argentinei, singurul succes fiind cu echipa olimpică la Jocurile Olimpice din 2008.

Messi a debutat la 18 ani la prima reprezentativă într-un meci amical cu Ungaria, la 17 august 2005. A jucat 113 meciuri la naţionala Argentinei şi a devenit cel mai bun marcator din istorie, cu 55 de reuşite. El a reuşit această performanţă la meciul cu SUA, scor 4-0, din semifinalele actualei ediţii a Copei America.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite