Victorie! Novak Djokovic este campion la US Open și ajunge la 24 de trofee de Grand Slam

0
Publicat:

Novak Djokovic este campion la US Open, după ce a trecut în trei seturi, scor 6-3, 7-6, 6-3 de Daniil Medvedev. Djokovic a câștigat trei turnee de Grand Slam în 2023 și ajunge astfel la 24 în carieră, egalând recordul all-time al legendarei Margaret Court.

Novak Djokovic FOTO: Getty Images
Novak Djokovic FOTO: Getty Images

Matthew McConaughey, celebrul actor de la Hollywood, îi face galerie lui Djokovic, actorul s-a aflat și a sărbătorit în lojă alături de părinții și soția lui Novak Djokovic. Fericire explozivă pentru jucătorul sârb!

Partida poate fi privită ca o revanșă pentru Djokovic care l-a învins pe Medvedev, cel care l-a învins în urmă cu doi ani în meciul pentru trofeul Grand Slam-ului newyorkez: 6-3, 7-6(5), 6-3! Djokovic a așteptat întâlnirea cu Medvedev, mai ales că anul trecut nu a fost primit la New York, din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid.

Novak Djokovic scrie o pagină în istoria tenisului prin câștigarea celui de al 24-lea trofeu de Grand Slam al carierei! Cel mai titrat tenismen din istorie a ajuns în toate finalele majore din 2023, triumfând la Australian Open și Roland Garros. 

Novak Djokovic câștigă un set doi fabulos, după o oră și 45 de minute: 6-3, 7-6(5)! 

Leonardo Di Caprio este surprins și el de camerele de filmat în timp ce exclamă: "wow!" 

Daniil Medvedev este încrezător având în palmares o victorie împotriva lui Novak Djokovic la US Open în urmă cu doi ani, tot în finală: 6-4, 6-4, 6-4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite