Valiza a murit! Trăiască valiza!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapidistul Creţu (în alb) s-a chinuit să treacă de fotbaliştii Mioveniului
Rapidistul Creţu (în alb) s-a chinuit să treacă de fotbaliştii Mioveniului

Săptămâna trecută, Gigi Becali a fost achitat în „cazul valiza" şi, imediat, a anunţat că va apela din nou la premierea echipelor care joacă împotriva rivalelor la titlu. Rapid este prima formaţie care se plânge de un astfel de tratament.

Rapid a învins cu emoţii la Mioveni, scor 2-1, şi pare să fi intrat în lupta pentru titlu. George Copos a fost impresionat de ambiţia cu care au evoluat elevii lui Marian Pană, deşi aceştia au şanse infime de a scăpa de retrogradare, şi a acuzat rivalele că motivează financiar adversarele giuleştenilor.

„Sunt sigur că cei de la Mioveni au fost motivaţi financiar, la fel cum s-a întâmplat şi la jocul cu Vaslui. Atunci m-a sunat domnul Porumboiu şi mi-a spus că împotriva lor au avut o primă consistentă şi cred că şi la noi a fost la fel", a spus finanţatorul alb-vişiniilor.

Săptămâna trecută, Gigi Becali a fost achitat în „cazul valiza" şi a anunţat că va apela din nou la premierea echipelor care joacă împotriva rivalelor la titlu ale Stelei. Mai mult, el a mai dezvăluit că, la nevoie, şi CFR Cluj este pregătită pentru aşa ceva.

„Toţi folosesc valize. În ultimele 3-4 etape o să premiez iar. Premierea nu e corupţie şi cu asta, basta! Probabil că înaintea derby-ului cu Dinamo, cei de la CFR vor oferi prime de 50.000 de euro de jucător. O să dea cam un milion de euro, cred", a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva zile. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite