Turneul Campioanelor, avem prima semifinalistă: Rezultate spectaculoase în Texas

0
Publicat:

Grecoaica Maria Sakkari s-a calificat, la fel ca anul trecut, în semifinalele Turneului Campioanelor, competiţia de final de sezon a circuitului profesionist feminin de tenis (WTA), care are loc la Fort Worth (Texas).

Maria Sakkari, o forță în circuitul feminin. FOTO: Arhiva Adevărul
Maria Sakkari, o forță în circuitul feminin. FOTO: Arhiva Adevărul

Sakkari, numărul 5 mondial, a obţinut a doua sa victorie consecutivă la turneul texan, impunându-se, miercuri, în două seturi, 6-2, 6-4, în faţa belarusei Arina Sabalenka (nr. 7). Acest succes nu-i asigură însă primul loc în Grupa Nancy Richey jucătoarei elene, care a învins-o în meciul de debut pe americanca Jessica Pegula.

În cadrul aceleiaşi grupe, tunisianca Ons Jabeur, ocupanta locului 2 în clasamentul mondial, a dispus, miercuri, în trei seturi, 1-6, 6-3, 6-3, de Jessica Pegula (nr. 3), păstrând astfel şase de calificare în penultimul act al competiţiei.

Finalistă la Wimbledon şi US Open în acest sezon, Jabeur avea nevoie de victorie în acest joc pentru a rămâne în cursă la Turneul Campionilor, după eşecul din meciul de debut cu Sabalenka.

Joi, la Dickens Arena din Fort Worth sunt programate meciurile Iga Swiatek (Polonia/N.1) - Caroline Garcia (Franţa/N.6) şi Coco Gauff (SUA/N.4) - Daria Kasatkina (Rusia/N.8).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite