Titlu decis! Real Madrid a făcut egal acasă cu Valencia, Barcelona e cu o mână pe trofeu. Ronaldo a ratat un penalty

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul în Spania e ca şi jucat după ce FC Barcelona a câştigat cu 2-0 meciul cu Real Sociedad, iar Real Madrid a făcut 2-2 acasă cu Valencia.

FC Barcelona este ca şi campioană în Spania, cu două etape înainte de final. Mai întâi, catalanii au bătut-o cu 2-0 pe Real Sociedad, goluri Neymar şi Pedro în repriza a doua. Golul lui Pedro a fost cu adevărat special, din foarfecă (VIDEO).

A urmat o nebunie de meci pe Santiago Bernabeu, între Real Madrid şi Valencia, cu o sumedenie de ocazii mari de tot de ambele părţi. Oaspeţii au avut 2-0 la pauză (goluri Alcacer 20 şi Fuego 26) şi au scăpat "basma curată" şi în finalul primei reprize, când Ronaldo a ratat un penalty.

În partea a doua, "albii" au egalat, goluri Pepe 52 şi Isco 84 şi, în ciuda unui asediu total, "liliecii" au rezistat şi chiar puteau da lovitura pe contraatac. Scor final Real Madrid - Valencia 2-2. 

Barcelona are patru puncte peste Real Madrid şi mai trebuie să obţină o singură victorie din ultimele două etape, cu Atletico Madrid (deplasare) şi cu Deportivo (acasă). Practic, chiar şi de se va încurca în meciul cu Atletico, echipa lui Messi nu mai are cum să piardă campionatul, pentru că Deportivo e o victimă sigură pe Camp Nou. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite