Steaua stârneşte mila rivalilor: verdict crunt dat de un fost jucător după meciul cu Petrolul. Dică, declaraţie tristă

0
0
Alex Chipciu a irosit o ocazie mare la Ploieşti, deşi s-a zbătut mult
Alex Chipciu a irosit o ocazie mare la Ploieşti, deşi s-a zbătut mult

Steaua e singura echipă din Liga I care, nici în tur, nici în retur, n-a reuşit să înscrie împotriva ploieştenilor, care ocupă ultimul loc după 14 etape.

Petrolul – Steaua s-a terminat 0-0, scor care s-a înregistrat şi pe „Arena Naţională“, la 11 iulie, atunci când cele două formaţii s-au întâlnit pentru prima dată în această stagiune.

După partida din iulie, „lupii galbeni“ au disputat 12 jocuri în Liga I, primind cel puţin un gol de fiecare dată. A fost nevoie ca Petrolul să joace, din nou, cu Steaua, pentru ca portarul Pecanha să reuşească un nou meci fără gol primit. Impotenţa Stelei l-a surprins neplăcut şi pe Valeriu Răchită, fost jucător al Stelei şi fost conducător al Petrolului.

Ce a spus?

„N-am văzut Steaua aşa slabă de 25 de ani. Cred că e cea mai slabă echipă a Stelei de la Revoluţie încoace. Până acum, mă uitam la televizor şi credeam că acesta distorsionează realitatea, dar, după ce am văzut pe viu mi-am dat seama că Rădoi şi nea Ţiţi Dumitriu au o misiune ingrată. Aceea de a-i face pe jucători să paseze. Chiar am văzut jucători de la Steaua care nu ştiu să pasaze“, a declarat Răchită la Digi Sport.

El nu crede că gazonul prost de la Ploieşti a fost o explicaţie pentru jocul slab al bucureştenilor. „Pe acelaşi gazon au jucat ambele echipe, nu cred că suprafaţa de joc a fost chiar atat de rea. S-a putut pasa, dar dacă sunt jucători care nu ştiu să paseze, pot juca pe orice gazon. Văzându-i pe cei de la Astra cum joacă, cred că Steaua pleacă cu şansa a doua în lupta pentru titlu“, a adăugat Răchită.

Steaua n-a putut face a treia schimbare

În ciuda faptului că avea nevoie să marcheze, Steaua n-a putut face a treia şi ultima schimbare la Ploieşti dintr-un motiv care întăreşte spusele lui Răchită: subţirimea lotului.

„Am introdus în repriza a doua singurii jucători ofensivi pe care-i aveam pe bancă, Hamroun şi Tudorie. Mai era Mihalcea, dar el are doar 17 ani şi nu cred că făcea faţă la un astfel de meci“, a spus secundul Nicolae Dică.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite