Simona Halep - Serena Williams. Verdictul medicilor în cazul accidentării suferite de liderul  american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams FOTO AP
Serena Williams FOTO AP

Serena Williams (1 WTA) a anunţat că se retrage cu puţin timp înainte de disputarea semifinalei sale cu Simona Halep (3 WTA), la Indian Wells. Între timp, americanca a revenit cu detalii despre starea sa medicală.

„Prognoza pentru accidentare nu este dură. Este doar o chestiune de câteva zile, nu de trei sau patru săptămâni“, a declarat Serena Williams. 

Astfel, este de aşteptat ca jucătoarea în vârstă de 33 de ani să evolueze la turneul de la Miami, care îşi va avea debutul luni. 

Prima reacţie a Serenei Williams, după retragerea din semifinalele Indian Wells

„În urmă cu patru luni am început o călătorie pentru a juca din nou la Indian Wells şi a fost incredibil. Niciodată nu visam că puteam s-o fac. Dar nu aş fi putut să fac asta fără fanii mei. Chiar dacă s-a terminat mai rapid din cauza unei accidentări, trebuie să spun că abia aştept să încerc din nou la anul. Vă mulţumesc tuturor. Vă iubesc atât de multˇ, a transmis Serena.

Între timp, Simona Halep se va duela cu sârboaica Jelena Jankovici (21 WTA), pentru trofeul de la Indian Wells. Partida va avea loc duminică, începând cu ora 20.00, fiind disponibilă LIVETEXT pe adevarul.ro. Halep şi Jankovici s-au mai întâlnit de patru ori până în prezent, iar românca a câştigat ultimele trei partide, toate meciurile lor disputându-se în trei seturi. Ultima lor întâlnire a avut loc în optimile de finală ale ediţiei 2014 a Australian Open, când Halep a câştigat cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0. Jankovici, antrenată în 2011 de Andrei Pavel, iar acum de fratele ei Marko, a ocupat locul 1 WTA în august 2008 şi a câştigat peste 17 milioane de dolari din tenis. Ea s-a impus în 2010 la turneul de la Indian Wells şi mai are în palmares alte 12 trofee la simplu. De asemenea, sportiva sârbă, în vârstă de 30 de ani, a mai disputat 19 finale, una fiind la US Open, în 2008, iar ultima la Bogota, în aprilie 2014.

Reacţia Simonei Halep, după calificarea în finala Indian Wells 

„E greu pentru ea că a trebuit să se retragă. Ştiu cum este când eşti accidentat. Este cu adevărat dificil să intri pe teren şi să joci. Este periculos şi trebuie să ai grijă de tine. Nu pot fi fericită, dar nu pot fi nici tristă. Vreau doar să mă gândesc că este o altă finală după ziua de mâine şi trebuie să stau concentrată şi să încerc totul duminică, pentru a câştiga titlul“, a declarat Simona Halep, potrivit site-ului oficial al WTA.

Simona Halep, direct în finala de la Indian Wells, după ce Serena Williams s-a retras

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite