Simona Halep la Toronto: azi joacă în optimile de finală împotriva lui Kerber. Locul 3 e securizat, tabloul optimilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în optimile Rogers Cup de la Toronto, după succesul cu 6-3, 6-4 în faţa Jelenei Jankovici şi o va întâlni astăzi pe Angelique Kerber.

Partida dintre Simona Halep şi Angelique Kerber are loc de la ora 20.00, e a doua de pe arena centrală, şi e transmisă în direct de DolceSport.

Kerber este pe locul 11 WTA şi e în mare formă, venind la Toronto după o victorie în turneul de la Stanford.

Halep şi Kerber s-au întâlnit de două ori până acum şi scorul e 2-0 în favoarea jucătoarei noastre. Cea mai recentă partidă a avut loc la începutul lui 2014, la Doha, când Simona a câştigat cu 6-2, 6-3. 

Punct senzaţional reuşit de Halep în meciul cu Jankovici

Simona Halep şi-a securizat şi poziţia a treia în clasamentul WTA, după ce Petra Kvitova a fost învinsă de Victoria Azarenka, iar Caroline Wozniacki a fost bătută de Belinda Bencic.

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Toronto, după succesul cu 6-3, 6-4 în faţa Jelenei Jankovici, din Serbia.

"A fost primul meu meci după Wimbledon şi sunt fericită, pentru că am jucat bine, a fost cel mai bun joc al meu. Publicul a fost minunat, suporterii vin peste tot să mă susţină şi le mulţumesc. A fost greu de jucat cu acest vânt puternic, dar am reuşit să mă descurc. Sunt fericită să fiu înapoi în Toronto, am amintiri minunate de aici", a spus Halep la finalul victoriei cu Jankovici.

Tabloul optimilor de la Toronto

Serena Williams - Andrea Petkovici

Roberta Vinci - Daria Gavrilova

Belinda Bencic - Sabine Lisicki

Polona Hercog - Ana Ivanovici

Lesia Tsurenko - C. Witthoeft

Sara Errani - Victoria Azarenka

Agnieszka Radwanska - Alize Cornet

Simona Halep - Angelique Kerber

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite