Se pregătea pentru închisoare, dar se gândea la fotbal. Becali l-a sunat ieri pe Hagi să-i ceară transferul unui fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiţu (centru, nr. 11) este felicitat de colegi după ce-a deschis scorul pe Ghencea. FOTO: Răzvan Păsărică
Chiţu (centru, nr. 11) este felicitat de colegi după ce-a deschis scorul pe Ghencea. FOTO: Răzvan Păsărică

Duminică, Gigi Becali şi Hagi au asistat împreună pe Ghencea, la partida Steaua – Viitorul, scor 2-5. Luni după amiază, finanţatorul Stelei a aflat că a primit trei ani de închisoare pentru “Dosarul Transferurilor”, însă, în ciuda veştii primite, Becali se mai gândea şi la fotbal. Motiv pentru care l-a sunat pe naşul Hagi, să-i ceară transferul unui jucător de la Viitorul.

Cel dorit de Becali este chiar atacantul Aurelian Chiţu, care a avut o evoluţie excelentă pe Ghencea, încununată cu două goluri. Gică Hagi a declarat că a fost şocat când a primit un telefon de la Becali

"Mă şi miram că mă sună. Mi-a zis direct că-l vrea pe Chiţu, atât. Aseară m-a sunat, pe la ora 8. Probabil vom discuta în curând, nu ştiu exact", a dezvăluit Gică Hagi, la DigiSport.

Aurelian Chiţu (22 de ani) evoluează la Viitorul Constanţa din 2010, echipă pentru care a marcat 18 goluri în 79 de partide. În actualul sezon este golgheterul echipei, cu şapte reuşite. Site-ul de specialitate transfermark.de îl estimează pe Chiţu la 800.000 de euro.

Completul de cinci judecători de la Curtea Supremă l-a condamnat luni pe Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimburilor de terenuri dintre deputat şi Ministerul Apărării Naţionale. În acelaşi dosar, Victor Babiuc, fostul ministru al apărării, dar şi generalul Dumitru Cioflină au fost condamnaţi la doi ani de închisoare cu executare. 

Citeşte şi despre Becali condamnat 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite