Scârbit de ce se întâmplă în România: portughezul Geraldo Alves a răbufnit după cinci ani petrecuţi la noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geraldo Alves
Geraldo Alves

A jucat la Benfica şi la AEK Atena, iar din 2010 a sosit în campionatul românesc, la Steaua. A fost considerat unul dintre cei mai profesionişti străini care au trecut prin Liga I, însă, în schimbul seriozităţii sale, a primit o mare ţeapă.

Petrolul se dezintegrează, după cum a dezvăluit Mircea Rednic, iar prăbuşirea echipei a început deja prin înlăturarea celor mai buni jucători, în frunte cu Geraldo Alves şi Felipe Teixeira.

Contractele celor doi au fost reziliate, iar primul, recunoscut ca fiind un tip calm şi cumpătat, n-a putut suporta ceea ce i s-a întâmplat şi a răbufnit într-o intervenţie telefonică la Digi Sport.

Ce a spus?

„Trebuie să accept ce a vrut Petrolul, dar vreau justiţie pentru mine. Nimeni nu mi-a spus nimic. Clubul are restanţe din sezonul trecut, şi salariul pe decembrie. 30% mai am de primit din sezonul trecut. N-am drept de muncă în acest moment. Până la finalul sezonului nu pot juca nicăieri, n-am drept de muncă până la 30 iunie“, şi-a început Geraldo discursul.

El a admis că a fost deja ofertat de două cluburi din primul eşalon, însă a adăugat că prioritatea sa e plecarea din România, după ce a păţit la Petrolul.

„Am vorbit cu Pandurii, am vorbit cu Dinamo. Am spus că stăm de vorbă la finalul sezonului, când eu termin contractul cu Petrolul. Sunt trist. Nimănui nu-i place să termine aşa cum am terminat eu un sezon. Sper că nu voi rămâne în Liga I. Din cauză a ceea ce s-a întâmplat acum, cu felul în care a fost tratat numele meu, sunt foarte trist şi sper să plec“, a continuat fundaşul de 34 de ani.

El a explicat în ce situaţie a ajuns după despărţirea de Petrolul: „Eu şi Teixeira ne antrenam singuri. Cei de la Petrolul nu ne-au spus nimic, dar noi n-am vrut să supărăm pe nimeni şi am decis să ne antrenăm singuri. Am primit notificare de la club că ni s-a reziliat contractul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite