Sărbători fericite pentru Şumudică: echipa românului a reuşit o revenire spectaculoasă în ultimul meci din 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecat de la Astra la Kayserispor, tehnicianul de 46 de ani era cotat cu şanse mici să reuşească în Turcia. Bilanţul său de până acum vorbeşte însă de la sine.

Marius Şumudică a luat Kayserispor, o echipă care a evitat retrogradarea în ultima etapă a sezonului trecut, şi a transformat-o într-o formaţie de partea superioară a clasamentului.

Chiar dacă trupa sa a fost învinsă în ultima etapă de campionat, ea a încheiat 2017 pe locul 5 din 18 cu 30 de puncte. Lider e Istanbul BB cu 36 de puncte.

Astăzi, în turul optimilor Cupei Turciei, în ultimul meci al anului pentru Kayserispor, elevii lui Şumudică s-au impus cu 3-1 în faţa celor de la Antalyaspor. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 5 şi au avut 1-0 la pauză. Kayserispor a tranşat însă meciul cu trei goluri prin Bulut (52), Turuc (55) şi Ryan Mendes (88).

Oaspeţii au încheiat jocul în nouă oameni, Maicon (90) şi Diego Angelo (90+1) fiind eliminaţi.

Săpunaru a fost integralist la Kayserispor şi a luat un „galben“ în minutul 66. Portarul Lung jr a rămas pe banca de rezerve.

Returul „dublei“ cu Antalyaspor e programat pentru 16 ianuarie, atunci când Kayserispor va disputa prima partidă din 2018.

În 2017, Şumudică a bifat 22 de partide pe banca turcilor, înregistrând 13 victorii, 6 remize şi 3 înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite