Şantaj la nivel înalt: mesaj de ameninţare primit de Răzvan Burleanu. Gigi Becali i-a transmis că va pierde toate voturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF) sunt programate pentru 2018, însă mişcările din culise au început deja.

Răzvan Burleanu va avea o concurenţă puternică la viitoarele alegeri, în condiţiile în care Generaţia de Aur şi-a propus să preia controlul fotbalul românesc.

Ştiind despre această situaţie, patronul FCSB, Gigi Becali, a încercat să-l şantajeze pe actualul conducător al „Casei Fotbalului“.

„Lui Burleanu i-am transmis prin Argăseală (n.r. – preşedinte FCSB) că vreau două lucruri şi-i fac şi campanie: antrenorul la echipa naţională să fie român, iar la CCA (n.r. – Comisia Centrală a Arbitrilor) să conducă Porumboiu cu Crăciunescu“, a povestit Becali la Digi Sport.

Practic, doleanţele latifundiarului ar însemna ca Daum, actualul selecţioner, dar şi Vassaras, şeful arbitrilor, să fie înlăturaţi din funcţiile lor.

Replica lui Burleanu a venit însă imediat, el refuzând cererile lui Becali. Cum răspunsul n-a fost pe placul său, finanţatorul FCSB a promis că se va răzbuna pe şeful FRF: „El i-a spus lui Vali (n.r. – Argăseală) să-mi transmită că o să aibă un vot în minus. Atunci, dacă nu e de acord, n-o să aibă în minus doar un vot, o să aibă toate voturile în minus“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite