România, câştig uriaş după tragerea la sorţi pentru Euro 2016: de ce a fost cea mai norocoasă echipă la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raţ (stânga) a jucat împotriva Franţei şi la Euro 2008
Raţ (stânga) a jucat împotriva Franţei şi la Euro 2008

Tricolorii au nimerit în grupa A, alături de Franţa, Elveţia şi Albania. Pe lângă faptul că e o serie accesibilă, ea le oferă tricolorilor şi o şansă fantastică.

Vorbim despre faptul că naţionala României va juca în meciul de deschidere, la Paris, la 10 iunie (ora 22.00).

În orice turneu final, partida inaugurală e cea mai urmărită după finală, iar acest aspect a fost remarcat şi de Mircea Lucescu la Digi Sport. „E un lucru extraordinar că vom fi prezenţi la deschiderea Campionatului European, e o propagandă senzaţională pentru fotbalul românesc. Pentru noi înseamnă foarte mult“, a spus „Il Luce“.

„E o grupă echilibrată. E greu de spus cine se califică. Vedeţi ce rezultate neaşteptate pentru unii au fost...Albania e o echipă bună, Elveţia e foarte bună. Sunt meciuri grele. Se califică două, poate trei. Noi suntem o echipă bine organizată defensiv. Un punct important, mai ales într-un Campionat European atât de lung. Organizarea înseamnă foarte mult. Problema se pune dacă vor reuşi să rămână sănătoşi şi dacă vor reuşi să joace la echipele de club. Timpul foarte scurt nu permite să facă multe încercări. Avem o singură victorie la Euro, dar ne facem speranţe“, a adăugat Mircea Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite