Real Madrid, devastatoare: Bale a dus campioana Europei în finala Mondialului Cluburilor. Spaniolii sunt la un pas de istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gareth Bale
Gareth Bale

Real Madrid şi-a lăsat în spate necazurile din La Liga şi a aterizat în Orientul Mijlociu, de unde are şanse mari să se întoarcă, sâmbătă, cu un nou trofeu.

Santiago Solari e la 90 de minute de câştigarea primului său trofeu ca antrenor al celor de la Real Madrid.

Miercuri, la Abu-Dhabi, în semifinalele Mondialului Cluburilor, fază din care „galacticii“ şi-au început participarea în competiţie, Real a zdrobit campioana Asiei.

Madrilenii au trecut cu 3-1 de Kashima Antlers (Japonia) la capătul unei partide în care Bale a realizat un hattrick spectaculos (44, 53, 55). Japonezii au replicat prin Doi (78).

Sâmbătă (ora 18.30), Real Madrid va juca în finală cu surpriza competiţiei, Al-Ain (Emirate), echipa care şi-a câştigat dreptul de a evolua la Mondialul Cluburilor ca reprezentantă a ţării care găzduieşte turneul.

În play-off, Al-Ain a trecut de Team Wellington (Noua Zeelanda) la penalty-uri, după ce a fost condusă cu 3-0 până în minutul 44! Apoi, în sferturi, arabii au învins ES Tunis (Tunisia) cu 3-0. În semifinale, Al-Ain a dat marea lovitură, eliminând River Plate (Argentina) la penalty-uri, după 2-2 la capătul celor 120 de minute.

Dacă Real Madrid va învinge în finala de sâmbătă, va deveni prima echipă care câştigă Mondialul Cluburilor de trei ori la rând.

Tot sâmbătă (ora 15.30), River Plate şi Kashima Antlers se vor întâlni în finala mică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite