Răzvan, urecheat de Mitică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Selecţionerul a fost mustrat de şeful LPF în cadrul unei şedinţe în care a prezentat raportul activităţii la echipa naţională. Răzvan Lucescu a susţinut ieri în faţa membrilor Comitetului Executiv al FRF un raport privind situaţia naţionalei în campania de calificare la Euro 2012.

Comentariile celor care au participat la şedinţă nu au întârziat să apară, cel mai mare critic al activităţii selecţionerului fiind Dumitru Dragomir. Acesta i-a reproşat mai întâi lui Lucescu junior că i-a convocat la naţională pe Raţ şi pe Cociş:

„Sunt destui jucători în Liga I mult mai buni decât Cociş. De ce tot îl chemi la lot?! Lui Raţ nu-i mai stă deloc gândul la naţională, el acum e preocupat mai mult de afacerile personale şi de maşinile cu care să se mai umfle în pene! Nici la Şahtior nu prea mai joacă, iar tu l-ai băgat titular cu Franţa", i-a zis şeful LPF selecţionerului.

Apoi, Dragomir i-a sugerat lui Răzvan să-şi îndrepte privirile către unii fotbalişti rapizi şi tehnici şi a spus că jucătorul lui Inter Milano, Cristi Chivu, nu este folosit la naţională pe postul care i se potriveşte cel mai bine.

„Chivu joacă la Inter ca fundaş stânga, iar la naţională e fundaş central. Cum se explică asta?", a întrebat Dragomir. La finalul discuţiilor, membrii Comitetului Executiv au concluzionat că şansele de calificare ale României la Campionatul European sunt reale şi că ele depind în mare măsură de jocurile din primăvara anului 2011, respectiv, dubla cu Bosnia şi jocul cu Luxembourg.

Săndoi, apreciat

Membrii  Comitetului Executiv au analizat şi un raport făcut de Emil Săndoi cu privire la situaţia de la echipa naţională Under 21. Aceştia au apreciat munca depusă de Săndoi şi au concluzionat că doar neşansa a făcut „tineretul" să rateze calificarea la Euro 2011.

"Chivu joacă la Inter ca fundaş stânga, iar la naţională e fundaş central. Cum se explică asta?  "
Dumitru Dragomir
preşedinte LPF

„Naţional Arena" se inaugurează cu Argentina


În vederea inaugurării noul Stadion Naţional, preşedintele Mircea Sandu a informat Comitetul Executiv ca oficialii FRF se află în negocieri avansate cu omologii lor din Argentina, pentru stablirea unui joc amical în ziua de 10 august 2011. "Naşul" a precizat că amicalul cu Argentina va costa Federaţia aproximativ un milion de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite