Rapid, seară magică: Echipa e lider în campionat după golul magnific al lui Morais cu UTA VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Junior Moaris (36 de ani) a ajuns în fotbalul românesc, în sezonul 2010-2011, la Astra. De-a lungul anilor, el a înscris de zece ori pentru formația din Giurgiu și Rapid. Cu siguranță însă, golul său din această etapă e cel mai frumos, de când evoluează în campionatul românesc.

Junior Morais (centru) a înscris cu un șut spectaculos. FOTO: Rapid / Facebook
Junior Morais (centru) a înscris cu un șut spectaculos. FOTO: Rapid / Facebook

Rapid traversează o vară de neuitat! Cu un stadion modernizat, aproape plin meci de meci, echipa antrenată de Adrian Mutu are un debut foarte bun de sezon, deși programul a fost infernal până acum.

După un eșec la care a contribuit și o doză mare de ghinion, în runda inaugurală, 0-1 cu CFR Cluj în deplasare, au urmat trei victorii cu FCSB (2-0), CS U Craiova (1-0) și FC Argeș (2-1). Etapa trecută, a fost și dușul rece de la Ploiești, cu Petrolul (0-1), însă Mutu și-a redresat elevii din punct de vedere moral. Ceea ce s-a văzut, sâmbătă seară, în partida de pe teren propriu cu UTA.

Rapid a dominat meciul, în mare parte, și a înscris singurul gol al meciului prin Junior Morais (17). În partea secundă, misiunea giuleștenilor ar fi trebuit să se ușureze, după eliminarea lui Batha pentru două „galbene“ (50, 73). Paradoxal însă, arădenii au avut marile ocazii pe final, în inferioritate numerică și doar intervențiile portarului Horațiu Moldovan au făcut ca punctele să treacă în contul Rapidului.

S-a terminat 1-0 pentru giuleșteni care, momentan, trec pe locul 1 în Superliga, având 12 puncte strânse din șase meciuri. Iată cum arată zona de play-off, în acest moment:

1. Rapid 12 puncte (6 meciuri)

2. Botoșani 11 puncte (5 meciuri)

3. Petrolul 10 puncte (6 meciuri)

4. Hermannstadt 9 puncte (5 meciuri)

5. Farul Constanța 9 puncte (5 meciuri)

6. CFR Cluj 9 puncte (5 meciuri)

VEZI GOLUL FABULOS ÎNSCRIS DE JUNIOR MORAIS

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite