Raluca Olaru, triumf la Chicago, este bine poziţionată în cursa pentru Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olaru

Perechea Raluca Olaru/Nadia Kichenok (România/Ucraina), cap de serie numărul 3, a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 de la Chicago.

Olaru şi Nadia Kichenok au învins în finală echipa favorită 4, Liudmila Kichenok/Makoto Ninomiya (Ucraina/Japonia), scor 7-6 (6), 5-7, 10-8, după un tie-break pe muchie de cuţit, în care nicio echipă nu s-a distanţat la mai mult de două puncte. Meciul a început vineri, dar a fost întrerupt din cauza întunericului şi s-a reluat a doua zi.  

„Sunt foarte fericită cu victoria noastră, a fost un meci foarte bun şi foarte strâns şi le felicit pe adversare pentru azi şi pentru toată săptămâna. Ne-a plăcut mult în Chicago şi la acest turneu, dar pe de altă parte ne-a fost un pic greu cu meciurile pe care nu le-am putut încheia în aceeaşi zi, incluzându-l şi pe cel de azi. Dar am gestionat bine această situaţie şi îi mulţumesc Nadiyei, am făcut o treabă foarte bună azi. Îţi mulţumesc pentru această săptămână şi pentru cum eşti. Sunt foarte fericită că jucăm bine împreună şi sper să vină cât mai multe trofee”, a spus Raluca, conform treizecizero.ro.

Acesta este al doilea titlul al anului pentru româncă şi colega sa, cele două fiind recompensate cu 10.300 de dolari şi 280 de puncte.

În urma rezultatelor foarte bune din acest an, Raluca a urcat pe locul 32 în ierarhia de dublu. În clasamantul Race to Shenzhen, cele două sunt pe locul 12, la mai puţin de 300 de puncte distanţă de locul 8.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite