Pliskova, sezon înfiorător de slab: Cehoaica, bătută şi la Roma. Cifrele ei spun totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pliskova

Din aceeaşi generaţie cu Simona Halep, Karolina Pliskova (30 de ani) intră în clubul marilor jucătoare care au eşuat în tentativa de a câştiga un Grand Slam. Şi, la ce arată acum, probabil, cehoaica îşi va încheia cariera în această postură nedorită.

Karolina Pliskova are un 2022 de coşmar! În care, mai întâi, a ratat mare parte din sezonul de hard din cauza problemelor medicale, iar acum, când a revenit în circuit, se chinuieşte pe zgură.

Miercuri, Pliskova a mai bifat un rezultat slab: 2-6, 6-4, 4-6 cu Jill Teichmann (29 WTA) în turul II de la Italian Open. Eşecul a prelungit criza sportivei din Cehia care, în actuala stagiune, a înregistrat 2 victorii şi 5 înfrângeri. Ceea ce se reflectă deja şi în clasamentul mondial. Acolo, Pliskova a încheiat anul 2021 pe locul 4, iar acum, după eliminarea de la Roma, a căzut deja pe 8 WTA, în ierarhia virtuală, actualizată în timp real.

Karolina Pliskova, ajunsă pe locul 1 mondial, la data de 17 iulie 2017, se află în categoria jucătoarelor care au ratat şansa câştigării unui Grand Slam. În mod repetat! Cehoaioca are două finale pierdute la US Open 2016 şi Wimbledon 2021, plus două semifinale la French Open 2017 şi Australian Open 2019.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite