Petrolul, aproape de colaps: Rednic a vorbit despre situaţia la zi a clubului şi a anunţat când va părăsi echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O altă formaţie care până nu de mult era o forţă în campionat trece prin momente grele, fiind în insolvenţă şi cu finanţatorul urmărit penal.

În doar o lună, Petrolul a pierdut şansa de a ajunge în finala Cupei României, dar şi podiumul Ligii I. Cu o victorie, o remiză şi trei înfrângeri în ultimel cinci etape, „lupii galbeni“ par a fi în derivă şi pentru ei urmează întâlnirea cu liderul Steaua (joi, ora 21.30).

Înainte de confruntarea cu formaţia care a eliminat Petrolul din competiţia KO, Mircea Rednic a vorbit la Digi Sport despre situaţia dificilă traversată de formaţia sa. 

Pe lângă problemele administrative, Petrolul are şi trei indisponibili înaintea jocului de mâine: Geraldo, Teixeira, Astafei (suspendaţi).

„Cunosc toate aceste probleme. Eu am venit la Petrolul pentru a ajuta prin experienţa mea, dar, sincer vă spun, n-am crezut în niciun moment că se va ajunge aici. E o situaţie dificilă pe care trebuie să o depăşim împreună. Jucătorii au problemele lor, sunt nemulţumiţi de unele aspecte pe bună dreptate, dar trebuie să rămână profesionişti şi să lupte pentru acest club şi pentru fani până la final. Eu voi pleca ultimul de la Petrolul“, a declarat antrenorul prahovenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite